وی بیان داشت: تاکنون بیش از ۳ هزار حافظ کل قرآن کریم از سراسر کشور در این مؤسسه تربیت شدهاند که در این راستا حافظان را علاوه بر حفظ به موضوع درک و معنا هم متوجه میسازیم تا تکبعدی و فقط حفظی نباشند.
معاون آموزشی مؤسسه مهدقرآن کشور با اشاره به اینکه آزمونهای سراسری حفظ کل قرآن که هرساله برگزار میشود ارزیابیهایی از جمله حُسن حفظ، تلاوت و رعایت تلفظ حروف و از هر حافظ میشود، ادامه داد: مجموع امتیاز ۲۰۰ نمره است و هر حافظ باید حداقل ۸۰ درصد امتیاز یعنی ۱۶۰ امتیاز را برای دریافت گواهینامه حفظ کل قرآن کسب کند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۳ هزار حافظ کل قرآن کریم در سطح کشور زیرنظر مؤسسه مهدقرآن کشوری هستند، ابراز کرد: بیش از ۱۰۰ مرکز پیشدبستانی آموزش قرآنی در سراسر کشور زیرنظر مؤسسه هستند و مجتمعهای بزرگ قرآنی هم در برخی استانها فعالیت میکند.
کریمی خاطرنشان کرد: مراکز قرآنی روستایی هم در سطح کشور داریم که استعدادهای روستایی در حفظ قرآن بینظیر هستند که میتوان به دختربچه ۸ ساله از روستایی از توابع شهرستان خانسار اشاره کرد که حافظ کل قرآن شده و سال گذشته در هشتمین دوره آزمون سراسری قرآن موفق به کسب مدرک و گواهینامه حفظ کل قرآن شد.
وی اظهار کرد: برای افزایش حافظان کل قرآن همراه با کیفیت، برنامهای تحت برنامه حفظ ویژه پیشبینی شده و مدیران شعب مهدهای قرآنی این طرح دو یا سه ساله را برای علاقهمندان به حفظ کل قرآن اجرا می کنند تا قرآن را همراه با ترجمه و تفسیر حفظ کنند و با اجرای این برنامه هرساله ۲۰۰ نفر به مجموعه حفظ کل قرآن اضافه خواهد شد.