وی میزان آند تولیدشده را که از دوم آبانماه تولید آغاز شده و خط نوپایی است همچنین توقفات زیادی داشته را تا پایان روز ۳۰ آبان ماه ۶ هزار و ۹۴۵ تن عنوان کرد.
مددی تصریح کرد: در مرحله اول راهاندازی با اتفاق ناخواسته مواجه شدیم و شرایط بهگونهای بود که بر اثر شرایط مجرا و کوره، مذاب از مجرا جاری شده و بر اثر خوردهشدن سرباره و تماس آب با مذاب انفجار رخ میدهد.
وی خاطرنشان کرد: روز اول حادثه صحبت از دو سال توقف و سپس صحبت از ۶ ماه توقف شد که با کمک همه همکاران در شرکت ملی صنایع مس ایران از بالا تا پاییندست موفق شدیم ظرف ۴۵ روز کوره را برگردانده و به شرایط تولید برسانیم.
مدیر ذوب سرچشمه اذعان کرد: این یک رکورد جاوادنه و کار ملی برای کشور از سوی بچههای ذوب محسوب میشود، قطعهای که موجب انفجار شده بود حذف شده و الان با جرم نسوز لاندر بازسازی شده است.
مددی عنوان کرد: ظرفیت تولید سالانه فلش با ۱۰۰ درصد تولید به ۳۱۱ هزار تن تولید خواهیم رساند.
وی با اشاره به اینکه یک کارخانه اسید در حال راهاندازی است و سال ۹۷ به بهرهبرداری میرسد، افزود: فلش یک تکنولوژی روز دنیاست و مزیتهای زیادی دارد و تمام کشورهایی که به این سمت رفتند این مزیتها برایشان روشن بوده است.
این مسؤول ابراز داشت: در ایران یک کوره فلش با این شرایط داریم که در همین مجتمع مس سرچشمه است و یک کوره فلش در خاتونآباد است که مشعل آن نوع دیگر است و سال آینده هفت ماه توقف داریم و سپس مشعل آن جت میشویم و میتوانیم ادعا کنیم در کشور دو کوره فلش داریم.
مددی بیان کرد: شرکت مس توانمندی دارد که در ماههای آینده تولید را جبران کند.