محیط رفسنجان برای معلولان مناسب‌سازی شود

  • شناسه خبر: 38627
محیط رفسنجان برای معلولان مناسب‌سازی شود

رئیس اداره بهزیستی شهرستان رفسنجان با اشاره به مشکلات معلولان برای استفاده از عابربانک‌ها گفت: محیط رفسنجان برای معلولان مناسب‌سازی شود.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان رفسنجان با اشاره به مشکلات معلولان برای استفاده از عابربانک‌ها گفت: محیط رفسنجان برای معلولان مناسب‌سازی شود.
به گزارش”روراستی“محمود حیدری امروز در نشست خبری در محل اداره بهزیستی این شهرستان اظهار داشت: در بحث پیشگیری از معلولیت‌ها که از چند سال پیش در قالب اجرای طرح پیشگیری آغاز شده کارهای خوبی انجام شده است.
وی بیان داشت: در بحث مشاوره‌های ژنتیکی، پیشگیری از تنبلی چشم، تالاسمی و معلویت‌های جسمی و حرکتی برنامه‌هایی از سوی بهزیستی انجام شده است و امسال در راستای اجرای طرح پیشگیری از تنبلی چشم ۱۱ هزار و ۵۰۰ مورد بچه‌ها معاینه شدند.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان رفسنجان ادامه داد: در بحث ژنتیک سال گذشته ۵۰۰ پرسشنامه این طرح انجام شد و بین مراجعان به مراکز بهداشتی و مدارس دبیرستانی توزیع شده است و این پرسشنامه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد.
وی خدماتی که بهزیستی ارائه می‌دهد را شامل صندلی، ویلچر، تخت، عصا و … کلیه خدماتی که معلولان نیاز دارند برشمرد و افزود: در بحث اشتغال مددجویان نیز با دریافت تسهیلات اشتغالزایی خودکفا می‌شوند و در زمینه شغل‌هایی نظیر اپراتور تلفن، پته‌دوزی، آرایشگری، دامداری، خیاطی و … تسهیلات به مددجویان اعطا می‌شود.
حیدری عنوان کرد: امسال مبلغ ۱۵ میلیون تومان وام با کارمزد ۴ درصد در اختیار متقاضیان قرار داده شده تا اشتغال ایجاد کنند .
وی در بخش دیگری از این نشست خبری افزود: در بحث پیشگیری از اعتیاد ۴ مرکز اقامتی میان‌مدت زیر نظر بهزیستی ( کمپ ) داریم که سه مرکز ویژه آقایان و یک مرکز ویژه خانم‌هاست به علاوه این مراکز به همه مردم خدمات می‌دهند.
حیدری با بیان اینکه امسال نزدیک به ۱۵۰ نفر معرفی به بانک برای وام اشتغال داشتیم، تصریح کرد: از این تعداد ۶۰ نفر معلولان و بقیه بهبودیافتگان ترک‌اعتیاد بودند که اگر بعد از ۱۸ ماه که ترک کرده و سالم باشند وام در اختیارشان قرار می‌دهیم و تا بتوانند به اجتماع برگردند.
وی به حمایت بهزیستی از بیماران روانی اشاره و بیان داشت: این بیماران را هم بعد از کمیسیون پزشکی و سوابق بستری از یکی از بیمارستان‌ها تحت پوشش قرار می‌گیرند.
حیدری خاطرنشان کرد: در ماموریت‌های اورژانس اجتماعی که کارش در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی، کودک آزاری، همسرآزاری و فرزندان و دختران در معرض آسیب و دختران فراری است، امسال ۲۵ مورد کودک‌آزاری در شهرستان داشتیم که از این تعداد همه مهاجر و حاشیه‌نشین بودند و در مسائل اجتماعی و فرهنگی حضور نداشتند و بیشتر دلیلش هم اعتیاد والدین بوده است.
وی اضافه کرد: در بحث دختران فراری ازابتدای امسال ۱۴ مورد و ۶ مورد همسرآزاری داشتیم که با مداخله کارشناسان این موارد برطرف و به زندگی برگشتند.
حیدری در مورد آخرین اخبار از ستایش سه ساله که مورد آزار ناپدری و مادر معتادش قرار گرفته بود و بدنش جای سیگار این دو نفر شده بود، توضیح داد: مادر ستایش پس از اینکه کودک آزاردیده‌اش به بهزیستی کرمان تحویل داده شد دو فرزند دیگر هم به دنیا آورده است اما ستایش در بهزیستی کرمان در وضعیت خوبی به سر می‌برد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه یک هزار و ۲۲۰ نفر نفر حقوق‌بگیر و مستمری‌بگیر داریم، عنوان کرد: ۳۰ نفر بیمار صرعی ، ۳۶ نفر افراد ضایعه‌نخاعی، یک هزار و ۳۰۳ نفر معلول جسمی حرکتی، یک هزار و ۵۹ نفر معلول ذهنی، ۴۲۵ روشندل، ۳۰۰ بیمار روانی مزمن و ۲۱۱ نفر سالمندان شناخته‌شده زیرپوشش داریم.
وی اظهار کرد: معلولان در رفسنجان نمی‌توانند از عابر بانک‌ها استفاده کنند و یا سوء‌استفاده‌هایی از آن‌ها توسط برخی سودجویان که از آن‌ها برای گرفتن پول از عابربانک کمک می‌شود، شده است.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان رفسنجان تأکید کرد: شهردار و فرماندار و دیگر مسؤولان در بحث مناسب‌سازی محیط برای معلولان حمایت کنند چراکه تاکنون تنها ۱۰ درصد در این زمینه کار شده که جوابگو نیست.
وی در پایان یادآور شد: خیریه ماه بنی‌هاشم، خیریه کربلا، خیریه کوثر و چند خیریه در کنار بهزیستی به مددجویان ما کمک می‌کنند.

برچسب ها:
رفسنجان،روراستی،مناسب سازی،معلولان
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روراستی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :