انجام ۶۸۰۰ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی در رفسنجان و انار

  • شناسه خبر: 39700
انجام ۶۸۰۰ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی در رفسنجان و انار

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: طی یک ماه گذشته، ۶ هزار و ۸۵۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در رفسنجان و انار بازدید شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: طی یک ماه گذشته، ۶ هزار و ۸۵۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در رفسنجان و انار بازدید شد.

به گزارش “روراستی” احمد جمالی زاده در توضیح این خبر اظهار کرد: در یک ماه اخیر ۶ هزار و ۸۳۰ مورد بازرسی توسط ۳۰کارشناس بهداشت محیط از مراکز تهیه و تولید مواد غذایی در شهرستان‌های رفسنجان و انار به عمل آمد.

 وی ادامه داد: مراکز حساسی شامل قنادی‌ها، رستوران‌های داخلی شهری و بین راهی و اغذیه فروشی‌ها از جمله مکان‌های مورد بازرسی بودند که از تعداد  اعلام شده ۲۱۰ مرکز بین راهی در محورهای رفسنجان- یزد، رفسنجان- زرند، رفسنجان- کرمان و … بازرسی شد و  ۸ مورد مرکز و اماکن متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تصریح کرد: در این مدت هفت مرکز متخلف پلمب و تعطیل شد و برای ۱۳۳ مورد نیز اخطارهای بحرانی و غیربحرانی صادر شد.

وی عنوان کرد: تعداد ۴۸ مورد نمونه‌برداری از مواد غذایی و ۲ هزار و ۹۷۵ مورد کلرسنجی آب نیز طی مدت یادشده انجام شد.

جمالی‌زاده خاطرنشان کرد: همچنی طی یک ماه اخیر، ۲ هزار و ۷۹۴ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف از سطح مراکز تهیه و عرضه در این دو شهرستان جمع‌آوری و معدوم شد.

برچسب ها:
رفسنجان،روراستی،انجام، بازرسی
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روراستی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :