اظهارات حسن روحانی در سخنرانی ها و مناظرات تلویزیونی با استقبال و سرخوشی رسانه های بیگانه و از همه بیشتر رسانه های انگلیس مواجه شده است. به گزارش روراستی ، حسن روحانی که تحصیلات خود را در انگلیس گذرانده است، گفته می شود رابطه بسیار خوبی را با انگلیسی ها دارد. اظهارات ، سخنان، مواضع […]
اظهارات حسن روحانی در سخنرانی ها و مناظرات تلویزیونی با استقبال و سرخوشی رسانه های بیگانه و از همه بیشتر رسانه های انگلیس مواجه شده است.
به گزارش روراستی ، حسن روحانی که تحصیلات خود را در انگلیس گذرانده است، گفته می شود رابطه بسیار خوبی را با انگلیسی ها دارد. اظهارات ، سخنان، مواضع این روزهای روحانی در سخنرانی ها و تلویزیون بااستقبال رسانه های بیگانه و از همه مهمتر رسانه های روباه پیر انگلیس مواجه شده است!
رسانه دولتی انگلیس BBC طی گزارشی از کاندیداتوری روحانیون در دوره های مختلف انتخابات ریاست جمهوری ایران، با رسیدن به دور یازدهم، تصویر آقای “حسن روحانی” را در حالی که کلید معروفش را به دست دارد منتشر و سؤال کرده است” آیا کلید مشکلات ایران در دست یک روحانی است؟!
همچنین سایت انگلیسی گاردین نوشت: “روحانی زندگی و حیات را به رقابت انتخاباتی ایران تزریق کرد؛ وی شان و مقام گذشتهی ایران را به ایران بازخواهدگرداند.
در ابتدا به همه وی را اصولگرا میدانستند اما با گذشته زمان و آغاز تبلیغاتش مشخص شد سخنان وی بیشتر رنگ اصلاحطلبانه دارد تا اصولگرایانه/
چهرهی متین وی امید را به اردوگاه اصلاحطلبان بازگرداند. او با اشاره به “لباس شخصیها “و” جو امنیتی” از خط قرمزها عبور کرد؛ او به احمدینژادی حمله کرد که کیلومترها از خطوط قرمز عبور کرده است. مستند روحانی نشاندهندهی همکاری وی با بازرگان و شریعتی در مبارزه با پهلوی بود.
سیانان نیز نوشته است: ” شواهد زیادی وجود دارد که وی توانایی احیای مجدد اصلاحطلبان را دارد؛ روحانی با انتقاد از رسانهملی کاری انجام داد که کمتر سیاستمداری در ایران جرات انجام آنرا دارد.
خبرگزاری انگلیسی رویترز به نقل از روحانی نوشت : ایران باید از افراطگرایی در رابطه با غرب و امریکا پرهیز کند!
این روزها درباره برخی عملکردهای آقای روحانی شبهات زیادی در جامعه وجود دارد. تا جایی که سایت اپوزیسیون خودنویس هم دست به افشاگری بزرگی علیه روحانی زد و از گاف بزرگ فیلم تبلیغاتی وی خبرداد.
این سایت با ارائه اسنادی مدرک تحصیلی کسب شده روحانی از دانشگاهی در انگلیس را زیر سوال برد و نوشت: ستاد حسن روحانی، زمان اخذ مدارک تکمیلی او را دهه ۹۰ میلادی عنوان میکند، در حالیکه سازندگان فیلم تبلیغاتیاش، دوره اخذ مدرکش را به پیش از انقلاب عقب میکشند، از دانشگاهی که آن زمان تاسیس نشده بود.
با مراجعه به سایت رسمی این دانشگاه و همچنین سرویس پایاننامههای آن، نام کنونی “حسن روحانی” و پیش از انقلاب وی “حسن فریدون” را با تمامی املاهای انگلیسی ممکن جستجو کرده است؛ همچنین به کاتالوگ عمومی کتابخانه بریتانیا مراجعه کرده است.
اما به هیچ نشانهای از وی دست نیافته است. دیده بان انتخابات ایران اذعان می کند که در انتها از دانشگاه گلاسگو استعلام کرده و سخنگوی این دانشگاه در پاسخ اعلام کرده است که {هیچ سابقهای از هیچ کس با این نام} تا به حال در این دانشگاه وجود نداشته است .
سایت عصر امروز با درج مطلبی با عنوان ” آقای روحانی از دوستان انگلیسی تان تازه چه خبر؟” به انتقاد از سخنان وی درباره پرونده هسته ای پرداخت و تصریح کرد: جناب روحانی راستی نفرمودید با کدام یک از مقامات انگلیسی اینقدر رابطه خوبی داشته اید که اخبار پنهان و مخفی خودشان را به شما می گفتند!همان هایی که گفتید در سال ۸۴ به شما گفتند شهردار تهران رئیس جمهور بعدی شماست آیا این هم از سیاسی کاری شما نشات می گیرد. جناب روحانی راست از تیم سابق هسته ای خودتان خبر دارید؟ چرا برخی از آنها به خارج پناهنده شده اند؟
و آخر اینکه جناب روحانی بگویند چرا تونی بلر زمانی که در پرونده هسته ای توفیقی نداشتیم در یکی از جلساتی که به عنوان میهمان دعوت می شود می گوید : میوه حمله به عراق را از دستان حسن روحانی بدست آورده است ! آیا این هم از آن ارتباط با مقامات انگلیسی نشات گرفته بود؟