مصوبات ستاد کرونا در رفسنجان به خوبی اجرا نمی شود و تعارف مسئولان به واسطه نمک گیر شدن موجب شده تبعات آن را مردم بپردازند.
به گزارش روراستی، از زمان شیوع کرونا، ستاد مقابله با کرونا کشور(ستاد ملی)، استان ها و شهرستان ها تشکیل شد.
ستاد شهرستانی تابع مصوبات استان و به تبع آن ستاد استانی پیرو دستورات ستاد ملی کرونا، اما این روزها در رفسنجان تناقضات زیادی با مصوبات ستاد کرونا وجود دارد نمونه بارز آن جشن های صعود تیم مس به لیگ برتر است؛ اگرچه این پیروزی وصف ناپذیر است و جای زیادی برای جشن و پایکوبی دارد اما نه در این شرایط که برگزاری تجمعات ممنوع است، در حالی که جمع کثیری از جوانان و نوجوانان به جشن و شادمانی تا نیمه های شب بپردازند و با کوبیدن طبل و بوق سلب آسایش کنند.
کسی مخالف جشن و شادمانی برای این موفقیت نیست اما اگر قرار است طبق مصوبات ستاد کرونا عزادارای محرم، حمل طبل و دسته روی عزاداران و تجمع عزاداران ممنوع باشد این گونه حرکات هم نوعی نقض مصوبات ستاد کروناست که رئیس ستاد کرونای شهرستان باید پاسخگو باشد.
برگزاری جشن روز خبرنگار با حضور تعداد کمی از خبرنگاران صورت گرفت که بهانه کردند ستاد کرونای سرچشمه مخالف حضور تعداد بیشتری از خبرنگاران است که باید گفت مگر ستاد کرونا سرچشمه و رفسنجان با هم فرق دارند و یا اینکه مگر این برنامه در سرچشمه برگزار شده؟!
اگر ستاد کرونای سرچشمه این قدر تابع قوانین بوده که از حضور اکثریت خبرنگاران در مراسم بزرگداشت روز خبرنگار ممانعت کند باید این قدرت را داشته باشد که در جشن قهرمانی تیم فوتبال صنعت مس جلوی این تجمع را بگیرد در حالی که اکثر مدیران مس، کشوری و استانی و محلی هم حضور داشتند و جشنی خارج از زمان رسمی که ستاد کرونا اعلام می کند، برگزار شد و بیش از ۵۰۰ نفر هم حضور داشتند.
حال شاید گفته شود در فضای باز بوده، که این موضوع پذیرفتنی است؛ اما برای آلودگی های صوتی و مواردی که در بالا ذکر شد چه پاسخی خواهند داشت.
بنظر می رسد نمک گیر شدن مسئولان ما از مس موجب شده به گونه ای تعارف داشته باشند و سکوت کنند؛ همچنین رئیس ستاد کرونای شهرستان نتواند طبق مصوبات ستاد کرونا با این برنامه های مس که خارج از چارچوب مصوبات ستاد کرونا است، برخورد کند.
اینگونه است که حق مردم رفسنجان هم به تاراج می رود و مسئولان ما به واسطه همان سوءاستفاده های شخصی چه از نظر استخدام بستگان درجه یک خود در شرکت مس یا سایر فامیل بازی ها، همچنین اتخاذ تصمیماتی بر اساس رفاقت، نتوانستند در برابر حقوق مردم رفسنجان کاری انجام دهند و سکوت می کنند حتی در تقسیم دارایی های معدن شهرمان هم حضورشان را مهم نمی دانند.
سخت گیری های ستاد کرونا تنها برای آن کاسبی که به هزار امید درب مغازه اش را می گشاید تا لقمه نان حلالی را برای خانواده تهیه کند و فقط به دلیل نداشتن ماسک از طرف خودش یا مشتری تعطیلش می کنند، نباید باشد بلکه قانون برای همه یکسان باشد.
شایان ذکر است: در مردادماه بیشترین آمار فوتی ناشی از کرونا را در رفسنجان داشتیم که به گفته جمالی زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نجات جان یک نفر هم مهم است؛ بنابراین وظیفه و مسئولیت در قبال جان انسان ها باید بهتر از این که هست انجام شود و رفسنجان تافته جدابافته از قوانین ستاد ملی و استانی کرونا نباشد.
انتهای پیام/