مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: طی ۲ هفته اخیر با انجام ۱۲ هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در رفسنجان و انار ۱۴ مورد متخلف تعطیل و پلمب شدند.
به گزارش روراستی، مجید رنجبرکاظمی اظهار داشت: برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و جلوگیری از افزایش آمار مبتلایان به این بیماری نظارتها از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تشدید گرفت تا موارد و پروتکلهای بهداشتی در این مراکز مورد بازرسی قرار گیرد و در صورت مشاهده تخلف آن مرکز تعطیل شود.
مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان عنوان کرد: طی ۲ هفته اخیر با همکاری مأموران بهداشتی و داوطلبان بسیج طی ۱۲ هزار بازدید از کلیه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی اخطار و برخوردهایی هم صورت گرفت.
وی تصریح کرد: تقریبا در بازدیدهای اواخر مهرماه تا اوایل آبان ماه ۷ مورد تعطی داشتیم؛ از ۴ روز گذشته به علت افزایش آمار مبتلایان به بیماری کرونا، مصوبات جدیدی از طرف فرمانداری اعلام و تقریباً کلیه شهرتعطیل شد و طبق لیستی که از ستاد ملی مبارزه با کرونا ابلاغ شد فقط گروههای شغلی شماره یک اجازه فعالیت دارند.
رنجبر کاظمی خاطرنشان کرد: پس از ابلاغیه فرمانداری، باز هم همکاران ما در سطح شهر بازرسیهایی انجام دادند و متأسفانه ۷ مورد جدید دیگر هم به علت عدم همکاری لازم نسبت به دستورات و مصوبات ستاد کرونا به تعطیلی کشید که در مجموع طی ۲ هفته اخیر با بازرسیهای انجام شده توسط نیروهای بازرس از معاونت بهداشتی ۲ هزار بازدید و توسط داوطلبان بسیج هم ۱۰ هزار بازدید انجام شد که منجر به تعطیلی و پلمب ۱۴ مورد به دلیل تخلفات کرونایی پلمب شد.
وی با تأکید بر اینکه این طرح هنوز پایان نیافته و نیروهای بسیج همچنان با ما همکاریهای لازم را انجام میدهند، از شهروندان درخواست کرد که همکاری لازم را با برنامهها و مصوبات ستاد مبارزه با کرونا داشته باشند تا با رعایت این مسائل بتوانیم آمار ابتلا را کاهش دهیم.
رنجبرکاظمی متذکر شد: مراکزی که قرار است فعال باشند، استفاده از ماسک، فاصلهگذاری اجتماعی و شستوشوی مکرر دست و صورت را که مکمل یکدیگرند جدی بگیرند.
انتهای پیام/