نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کمبود تجهیزات بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) برای بیماران کرونایی گفت: مسئولان، وزارت بهداشت و درمان، سازمان برنامه و بودجه، شرکتها به ویژه مس سرچشمه وظیفه دارند که هرچه زودتر از جهت نیازهای ضروری کمک کنند و اکسیژن و سایر امکانات مورد نیاز در این شرایط را برای بیمارستان تأمین کنند.
به گزارش روراستی، حجتالاسلام حسین جلالی در حاشیه بازدید سرزده از بیمارستان علیبن ابیطالب (ع) اظهار داشت: با توجه به اینکه رفسنجان در وضعیت بسیار بحرانی از نظر کرونا قرار گرفته مراجعه به بیمارستان بیش از اندازه و ظرفیت است، تختها همه اشغال شده و امکانات کم است، اگر این روند ادامه پیدا کند مشخص نیست بیمارستان بتواند پاسخگوی بیماران کرونایی باشد.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تأمین نیازهای بیمارستان از ضرورتهاست، افزود: از مسائل اساسی برای بیمار کرونایی دریافت اکسیژن است که اگر دریافت نکند مشکلات زیادی برای بیمار وجود خواهد آمد.
وی تصریح کرد: مسئولان، وزارت بهداشت و درمان، سازمان برنامه و بودجه، شرکتها به ویژه مس سرچشمه وظیفه دارند که هرچه زودتر از جهت نیازهای ضروری کمک کنند و اکسیژن مورد نیاز و سایر امکانات مورد نیاز در این شرایط را برای بیمارستان تأمین کنند.
حجتالاسلام جلالی ادامه داد: کادر درمان حدود یک سال است که درگیر است و خیلی زحمت میکشند و به نوعی دست خالی میجنگند ممکن است ویروس مدتها از ما تلفات بگیرد بنابراین باید پیشگیری کنیم، مردم رعایت کنند و پیشبینی برای نیازهای آینده درمانی هم انجام شود.
جلالی با بیان اینکه اگر مردم هشدارها را جدی میگرفتند نباید امروز در کشور به عنوان از شهرهای بحرانی از نظر کرونا باشیم، تصریح کرد: مردم فاصلهها را رعایت کنند، حتما از ماسک استفاده کنند، توصیههای بهداشتی را جدی بگیرند و از حضور در تجمعها، مهمانیها و دورهمیها پرهیز کنند.
وی ابراز داشت: از اصناف قدردانی میکنم با این وضعیت اقتصادی رعایت کردند و تعطیل هستند، امیدواریم با تعطیلی بانکها و مدیریت مراکز مختلف وضعیت بهتر شود و این شرایط بحرانی را پشت سر بگذاریم.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس با یادآوری این مطلب که کادر درمان به خاطر عشق به مردم و عشق به خدمت کار میکنند، اضافه کرد: مسئولان هم همت کنند امکانات و تجهیزات مورد نیاز بیمارستان را تأمین کنند. اکنون در وضعیت جنگی هستیم و بیمارستان ما آمادگی و پیشبینی چنین شرایطی نداشت اما با ایثار پرستاران و کادر درمان کمبودها تا حدی جبران میشود.
جلالی از اینکه تختهای اورژانس دیگر ظرفیت ندارند و اینکه چند بیمار کرونایی در یک اتاق بستریاند، ابراز نگرانی کرد و گفت: در کنار بیمار کرونایی نباید همراه باشد اما به دلیل کمبود نیرو و پرستار این شرایط رقم خورده است و شاهد دور باطل هستیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن گرامیداشت یاد مرحوم حاجاصغر نظری از خیران به نام رفسنجان که سال قبل بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) را ساخت، بیان کرد: اگر ما امروز این بیمارستان را نداشتیم باید در برابر این بحران چه میکردیم.
حجت الاسلام جلالی بیان داشت: متأسفانه دولت بعد ازانقلاب در زمینه بهداشت و درمان در رفسنجان خدمات چشمگیری نداشته است و زیرساختهای درمانی طی ۴۰ سال در رفسنجان توسعه پیدا نکرده است.
وی با اشاره به اینکه بخش جراحی، اطفال، زنان و…به کرونا اختصاص دادیم و دیگر جایی در بیمارستان نداریم، ادامه داد: شرایط نگران کنندهای بر بیمارستان حاکم شده است و کرونا را با این بیمارستان نمیتوانیم از بین ببریم.
انتهای پیام/