مدیرعامل آبفا رفسنجان:

برنامه ای برای جابه جایی چاه آب نوق علیا نداریم/کمبود ۲۰۰ لیتر در ثانیه آب در رفسنجان

  • شناسه خبر: 59996
برنامه ای برای جابه جایی چاه آب نوق علیا نداریم/کمبود ۲۰۰ لیتر در ثانیه آب در رفسنجان

مدیرعامل شرکت آبفا رفسنجان گفت: هیچ برنامه‌ای برای جابه‌جایی چاه آب نوق علیا نداریم و هیچ مکاتبه‌ای در این خصوص انجام نشده است.

مدیرعامل شرکت آبفا رفسنجان گفت: هیچ برنامه‌ای برای جابه‌جایی چاه آب نوق علیا نداریم و هیچ مکاتبه‌ای در این خصوص انجام نشده است.

به گزارش روراستی، حسین چراخ‌انداز امروز در نشست خبری با اشاره به عملکرد سال ۹۹ در حوزه آب شهرستان به وجود ۱۳۳ هزار و ۴۶۰ مشترک  شرکت آب و فاضلاب  داریم اشاره و عنوان کرد: ۳۵ هزار و ۴۶۹ مشترک روستایی و ۹۷ هزار و ۹۹۱ مشترک شهری داریم.

مدیرعامل آبفا رفسنجان طول شبکه توزیع را یک‌هزار و ۱۱۱ کیلومتر دانست و افزود: مجموعا ۹۴۲ کیلومتر خط انتقال آب و ۱۰۰ هزار و ۴۱۰ متر مکعب حجم مخازن در رفسنجان است.

چرخ‌انداز حفر ۶ حلقه چاه آب آشامیدنی و راه‌اندازی فاز ۲ سیستم تله‌متری و کنترل از راه دور را از جمله عملکرد سال ۹۹ برشمرد و احداث تصفیه‌خانه آب مرکزی رفسنجان را یکی از کارهای مهمی برشمرد که توسط شرکت مس تامین اعتبار شده و از آن به‌عنوان پروژه مهمی یاد کرد.

وی ادامه کرد: تصفیه‌خانه آب مرکزی رفسنجان با ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار ۹۳۰ لیتر در ثانیه آب وارد آن می‌شود و روزانه ۸۰ هزار مترمکعب آب تصفیه می‌کند و قرار است ۱۸ ماهه تکمیل و بهره‌برداری شود.

آغاز پروژه ۴۰ هزار مترمکعبی مخزن ذخیره آب توسط شرکت مس ، بازسازی ۲۲ هزار متر شبکه داخلی سطح روستاها، شامل۱۰ کیلومتر روستاهای حومه شرقی و ۱۲ کیلومتر حومه غربی، اجرای ۹۷ کیلومتر توسعه شبکه و ۱۷۰ هزار متر بازسازی شبکه داخلی در شهر دیگر اقدامات شرکت آب از سوی چرخ‌انداز عنوان شد و اضافه کرد: نصب دوربین مداربسته از تمامی تاسیسات شرکت آبفا و بهره‌برداری و احداث ساختمان‌های شرکت آب در مناطق شهرستان دیگر کارهایی بود که از سال۹۹ تاکنون انجام شده است.

اما رفسنجان از شهرستان‌های بحرانی از نظر آب در کشور است و سال گذشته روستاهای زیادی با تانکر آبرسانی شدند.

مدیرعامل آبفا رفسنجان تصریح کرد: برای گذر از بحران حومه غربی ۳ هزار متر مکعب مخزن ذخیره ساخته شده و وارد مدار بهره‌برداری شد و با وجود این مخزن حومه غربی کمترین تنش آبی خواهد داشت.

وی عنوان کرد: ۵۰۰ متر مکعب مخزن ذخیره داوران امسال وارد مدار شده، ۵۰۰ متر مخزن کبوترخان هفته آینده وارد مدار می‌شود که با جداشدن کبوترخان از حومه شرقی، تنش آبی در حومه شرقی رفسنجان کاهش می‌یابد. ضمن اینکه با انجام لوله‌گذاری خطوط انتقال آب و مخزن ذخیره هفته آینده آب به خنامان می‌رسد.

وی همچنین احداث تصفیه‌خانه آب حومه شرقی با اعتبار ۴ میلیارد تومان را ذکر کرد و نصب کنتور هوشمند روی کلیه خروجی‌های مخازن آب، اخذ مجوز ۴ حلقه چاه جدید آب برای امسال با ۱۰۰ لیتر در ثانیه را هم متذکر شد.

چرخ‌انداز خاطرنشان کرد: از چهار حلقه چاه، یک حلقه چاه حفر شده و یک چاه دیگر در حال حفر است و تا ۱۰ روز آینده وارد مدار می‌شود.

وی یادآور شد: امسال جابه‌جایی ۱۲ حلقه چاه در دستور کار است و ۶۷ چاه روستایی و شهری مهندسی مجدد شدند.

اما خیران در کبوترخان برای آبرسانی به منطقه سنگ‌‌تمام گذاشتند؛ هزینه حفر چاه، مصالح، اختصاص زمین و …برای تأمین آب توسط خیران انجام شده است.

چرخ‌انداز در ادامه سخنان خود اضافه کرد: باتوجه به کاهش نزولات جوی برای گذر از بحران، مردم از مصارف غیرضروری پرهیز کنند ضمن اینکه جمع‌آوری انشعابات غیرمجاز در دستور کار است.

وی در خصوص وضعیت تنش آبی، نیاز آبی شهرستان را ۸۰۰  لیتر در ثانیه دانست و تولید را ۶۰۰ لیتر که خبر از کمبود ۲۰۰ لیتری آب می‌دهد.

اما مخزن ۱۵ هزار متر مکعبی آب شرب رفسنجان از مدت‌ها پیش کلید خورده و هنوز به سرانجام نرسیده است، چرخ‌انداز از پیشرفت ۸۰ درصدی آن یاد کرد و گفت: برای تکمیل آن ۱۵ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است که ۱۰ میلیارد آن از محل مصوبات سفر نیکزاد به رفسنجان تخصیص داده شده است.

چرخ‌انداز در این رابطه گفت: دوبار از طرف شرکت آگهی مناقصه صادر شده اما شرکت‌ها به‌دلیل نوسانات بازار در مناقصه شرکت نکردند، مجدد آگهی را تجدید کردیم و با کارخانه هماهنگ کردیم که میلگرد خریداری کنیم و کار اجرایی مخزن را شروع و تکمیل کنیم.

وی در ادامه در خصوص مشکل آب نوق علیا اظهار داشت: هیچ برنامه‌ای برای جابه‌جایی چاه در نوق علیا نداریم و هیچ مکاتبه‌ای در این خصوص انجام نشده است.

مدیرعامل شرکت آبفا رفسنجان در خصوص مطالبات شهرداری بردسیر از شرکت آبفا و برداشت پول از حساب این شرکت هم توضیح داد:این موضوع ادامه دارد و ما هم پیگیر هستیم، اخذ عوارض تا پایان سال ۹۸ بوده و بعد از آن توسط استانداری لغو شده اما میزان بدهی تا پایان سال ۹۸ مبلغ ۱۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بوده که ۴ میلیارد برداشت کردند.

انتهای پیام/

برچسب ها:
آب حسین چرخ انداز کمبود آب مدیرعامل آبفا رفسنجان نوق
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روراستی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :