رفسنجان که عنوان شهر خلاق کشور در ترویج فرهنگ کتابخوانی را در دوره قبلی پایتختی کتاب ایران کسب کرده است، در این دوره با برنامههای مختلف مصمم تر از قبل در پی کسب عنوان پایتختی کتاب است.
به گزارش روراستی، ایمان محمدآبادی عصر امروز در آیین اهدای جوایز مسابقه کتابخوانی در راستای پایتختی کتاب ایران اظهار کرد: هدف از برگزاری این برنامهها برای نامزدی پایتختی کتاب ایجاد حساسیت در بین آحاد جامعه و کمک به بهبود شرایط مطالعه و برگرداندن کتاب به جایگاه خود در بین خانوادههای رفسنجانی است.
رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رفسنجان عنوان کرد: امروز میتوانم بگویم به این نتیجه رسیدیم و مردم فرهنگدوست و فرهنگپرور رفسنجان کمک کردند به اهدافی که برنامهریزی کرده بودیم، برسیم.
وی تصریح کرد: رفسنجان دوره قبل عنوان شهر خلاق کشور در ترویج کتابخوانی را کسب کرده که امیدواریم عنوان پایتختی کتاب که شایسته مردم این شهرستان است را هم در این دوره بهدست آوریم.
وی ادامه داد: تفاهمنامههایی که امسال بین مؤسسات مختلف، روابط عمومی مس سرچشمه، شهرداری و شورای شهر امضا شده که برنامههایی که در راستای افزایش سرانه مطالعه اجرا شده تثبیت و ادامه پیدا کند و فقط به پایتختی کتاب محدود نشود.
روحالله ابولهادی مدیر روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان هم اظهار کرد: موضوع پایتختی کتاب رفسنجان چند سال شروع شده با مدیریت فرهنگ و ارشاد اسلامی موفقیتهایی داشته و امسال تغییرات اساسی برای اجرای برنامههای مختلف انجام شد.
وی عنوان کرد: مجتمع مس و شهرداری و شورای شهر حامیان اصلی این برنامهها هستند که سهم ۵۰ درصدی در اعتبارات را بر عهده دارند، علاوه بر آن مؤسسات فرهنگی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همکاری کردند، ضمن اینکه روابط عمومی مجتمع مس حامی هشت برنامه شد و بهطور مستقیم هر موسسهای که مجری برنامه بود مورد حمایت قرار گرفت.
ابولهادی با ابراز خرسندی از اقدامات مؤثر در حوزه کتاب تصریح کرد: بعضی کارها به گونهای پایهگذاری شد که سالها در رفسنجان ماندگار شد؛ مانند نمایشگاه کتاب کودک و نوجوان تله تئاتر و اپلیکیشن و…اتفاقات پایداری است که در هفتیمن دوره در شهر رفسنجان اتفاق افتاد.
وی خاطرنشان کرد: باشگاه مس رفسنجان هم در کار فرهنگی با نوشتن جمله «رفسنجان شهر کتابخوان» پشت پیراهن بازیکنان در این راستا کار ارزشمندی انجام داده که به کمک هیأت مدیره و مدیرعامل باشگاه صورت گرفته است.
حضور ۵۰ شرکت کننده در مسابقات کتابخوانی مؤسسه فرهنگی هنری پرنیان
سیدناصر مرتضوی مدیر مؤسسه فرهنگی هنری پرنیان اظهار کرد: افتخار میزبانی مسابقات کتابخوانی در هفتمین دوره پایتختی کتاب را داشتیم و از آنجا که بنده از خانواده فرهنگی هستم، خوشحالم که گامی در این حوزه برداشتم.
وی ادامه داد: به پیشنهاد فرهنگ و ارشاد اسلامی این مسؤولیت را بر عهده گرفتیم و با کمک انجمن داستان نویسی سه عنوان کتاب از نویسندگان رفسنجانی انتخاب شد تا در این مسابقه شرکت داده شود.
مرتضوی عنوان کرد: کتاب رفسنجان و پارلمان نوشته محمدتقی ابولهادی، کتاب فرهنگ شفاهی کودکان نوشته زینب کبیریان و کتاب باغ اناری نوشته محمد شریفی نعمت آباد معرفی شدند و فراخوان مسابقه در فضای مجازی انجام شد که طی یک زمان دو ماهه ثبت نام انجام و ۵۰ نفر شرکت کردند.
وی اضافه کرد: توقع ما در خصوص تعداد شرکت کنندگان بیشتر بود که با توجه به شرایط کرونا و انجام نشدن تبلیغات کافی، تعداد نفرات شرکت کننده کمتر از پیش بینی ما بود.
مدیر مؤسسه فرهنگی هنری پرنیان خاطرنشان کرد: از نویسندگان خواستیم سوالات مسابقه را طرح کنند که به همراه کلید تهیه شد و ما از طریق پنلی که مجتمع مس برای آزمون در نظر گرفته شده بود، آزمون را برگزار کردیم و برندگان مسابقه مشخص شدند.
وی متذکر شد:حامی مالی این مسابقه هم مس سرچشمه بود و در تهیه جوایز ما را یاری کردند که جای قدردانی دارد.
در پایان نفرات برگزیده مسابقه کتابخوانی جوایز خود را دریافت کردند.
در بخش کتاب رفسنجان و پارلمان؛ علی ترک آبادی و شهره شاهرخ آبادی به طور مشترک اول، مهرناز میرزایی نفر دوم و ابولفضل وحیدی نفر سوم شدند.
در بخش کتاب باغ اناری؛ امیررضا صدرا و هانیه میرزایی به طور مشترک اول، مریم احسانی نفر دوم، راحله فلاح، فاطمه ابراهیمی، فاطمه بمانادی و عاطفه خیری سوم شدند.
در بخش کتاب فرهنگ شفاهی کودکان؛ لیلا پیرهادی، رویا جمعه یزدیان، فاطمه گزستانی به طور مشترک اول و نرگس طهماسبی و مریم برزمند نفرات دوم و سوم شدند.
انتهای پیام/