معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در خصوص فعالیت نداشتن درمانگاههای شبانهروزی از ساعت پایانی شب تا صبح، گفت: پلمب و تعطیلی این درمانگاهها در حیطه وظایف ما نیست و تنها کاری که میتوانیم در برابر این تخلف انجام دهیم، تمدیدنکردن پروانه این درمانگاههاست.
به گزارش روراستی، درمانگاه های شبانه روزی همان طور که از نامشان پیداست باید به صورت شبانه روزی به مردم خدمات دهند، اما متأسفانه این موضوع در رفسنجان دیده نمی شود و در هر ساعت از نیمه شب تا صبح که مراجعه می شود اکثر این درمانگاه ها تعطیل هستند.
با توجه به اوضاع بیماری کرونا و آلوده بودن بیمارستان، مردم از حضور در بیمارستان برای درمان های سرپایی امنتاع می کنند، که کار درست هم همین است؛ چراکه امکان دارد ویروس کرونا در محیط بیمارستان بیشتر از سایر نقاط در چرخش باشد.
ریاحی در گفتوگو با خبرنگار ما در خصوص فعالیت درمانگاههای شبانهروزی اظهار کرد: در رفسنجان حدود ۶ درمانگاه شبانهروزی داریم که هیچکدام بهصورت شبانهروزی فعال نیستند که این کار تخلف است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان عنوان کرد: در خصوص برخورد با این درمانگاهها مکاتبات زیادی با تعزیرات صورت گرفته اما برخوردی انجام نشده است.
وی با اشاره به اینکه در این خصوص نیازمند حمایت بیشتری هستیم که حداقل با بدترینها برخورد شود، افزود: دکتر جان بابایی معاون وزارت بهداشت هم از ما نتیجه میخواهد که متأسفانه خودمان نمیتوانیم نسبت به پلمب این درمانگاهها اقدام کنیم.
ریاحی در پاسخ به این پرسش که؛ نمیشود پسوند شبانهروزی را برداشت که حداقل مردم خیالشان راحت شود که در ساعات پس از نیمهشب به این درمانگاهها مراجعه نکنند و با درب بسته مواجه نشوند، گفت: درمانگاه باید شبانهروزی باشد و خدمات بدهد.
وی خاطرنشان کرد: تنها کاری که از دست ما برمیآید این است که پروانه این درمانگاهها را تمدید نکنیم که متأسفانه با این کار قراردهایشان با بیمه به مشکل میخورد از طرفی ضرر آن مشمول مردم میشود؛ چراکه مجبور میشوند هزینههای ویزیت و درمان را آزاد بپردازند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان همچنین یادآور شد: حدود ۱۰ تا ۱۲ پیوست به همراه نامه ارسال کردیم و در صورتجلسهها کمیسیون ماده ۱۱ را هم آوردیم؛ اما هیچ اقدامی نمیشود و این امر موجب شده روال همین گونه پیش برود و نگران تعطیلی و برخورد نباشند.
انتهای پیام/