بر اساس آمار میزان مرگ و میر بیماران کرونایی ۲۰ برابر کاهش داشته است، در همین راستا جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، از عملکرد جهادی وزارت بهداشت در زمینه پوشش مطلوب واکسیناسیون کرونا و کاهش چشمگیر مرگ و میر نسبت به ماههای گذشته تقدیر کردند.
به گزارش روراستی به نقل از وبدا؛ اکثر نمایندگان مجلس شورای اسلامی تامین و تزریق گسترده واکسن به ویژه در ۴ ماه گذشته را عاملی می دانند که هزینههای سنگین جامعه و خانوادهها بر اثر از دست دادن عزیزانشان را به طور قابل توجهی کاهش داده است.
🔹 مقام معظم رهبری در نخستین دیدار خود با کارگزاران و اعضای هیئت دولت سیزدهم، کرونا را یک مسئله فوری دانستند که نیاز به رسیدگی ویژه دارد و دولت سیزدهم نیز با جدیت در جهت تحقق این خواست به حق ایشان و مردم، کار کرد. این تلاش ها در کنار مجاهدتهای بی وقفه و شبانه روزی مدافعان سلامت، مورد تقدیر مردم قدرشناس ایران اسلامی و نمایندگان آنان در قوه مقننه قرار گرفته است.
🔹 اکثریت قاطع نمایندگان قبل از رای اعتماد به وزیر بهداشت، در گفتگو با اصحاب رسانه، برنامه های پیشنهادی ارائه شده توسط وی به مجلس را جامع، کامل، منطبق با اسناد بالادستی و قابل اجرا دانستند و بررسی های دو کمیسیون تخصصی مرتبط با وزارت بهداشت نیز مهر تاییدی بر این اظهارات بود.
🔹 در روزهای پایانی مرداد ماه امسال، آمارهای مرگ روزانه بیش از ۷۰۰ نفر، بستری بیش از ۵ هزار و ۴۰۰ نفر و شناسایی بیش از ۵۰ هزار نفر در روز، همه را محزون کرده بود. نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز در گفتگوهای خود با رسانهها، به این شرایط سخت و دشوار کشور بر اثر کرونا و عوارض ناشی از آن اشاره می کردند اما امروز باتوجه به عملکرد جهادی و مثبت خادمان ملت در دولت به ویژه وزارت بهداشت و مدافعان سلامت، شرایط آرامی در کشور حکمفرماست، دیگر شاهد چنین فجایع انسانی نیستیم.
🔹 با وجود آنکه جان باختن حتی یک نفر هم، سخت و دشوار است اما در این ایام شاهد کاهش حداقل ۲۰ برابری مرگ و میر بیماران کرونایی هستیم از سوی دیگر تعداد بستری روزانه این بیماران حداقل ۱۷ برابر و موارد شناسایی بیماران جدید حداقل ۲۵ برابر کاهش یافته است.
🔹 نمایندگان مجلس با اشاره به روحیه جهادی بهرام عین اللهی وزیر بهداشت و همکاران وی در وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور و عملکرد مثبت وزارت بهداشت به ویژه در حوزه کرونا در ۴ ماه گذشته و بازگشت زندگی مردم به روال عادی و رونق اقتصادی، ابراز امیدواری میکنند که با مدیریت این بیماری و ویروس منحوس، می توان شاهد تحولات بزرگی در حوزه سلامت به ویژه خدمت رسانی در مناطق محروم بود.