مدیر دهکده علمی تفریحی شهید آفرند گفت:طرح و ایده از بچه های مسجد بود و مدل های مختلفی از انرژی های خورشیدی و انرژی های بادی داریم و اکثر امکانات و وسایل که برای گردشگری آماده شده اعم از وسایل بازی، تفریحی، مکان های استراحت و دیگر موارد همه از اقلام بازیافتی است که هم از مصالح ساختمانی و هم از دور ریز کارخانه ها و خانه های مردم است.
به گزارش روراستی، مرتضی باقریان مدیر دهکده علمی تفریحی شهید آفرند رفسنجان اظهار کرد: این دهکده تفریحی در ۴۵ کیلومتری رفسنجان حدفاصل روستای ناصریه و بردسیر قرار گرفته است.
وی بیان کرد: این مکان یک مزرعه کشاورزی بود که با کمک بچه های مسجد مشکوهالرسول با نگاه به محیط زیست و انرژی های پاک و با استفاده از هنر بازیافت آن را به منطقه گردشگری تبدیل کردیم.
باقریان افزود: طرح و ایده از بچه های مسجد بود و مدل های مختلفی از انرژی های خورشیدی و انرژی های بادی داریم و اکثر امکانات و وسایل که برای گردشگری آماده شده اعم از وسایل بازی، تفریحی، مکان های استراحت و دیگر موارد همه از اقلام بازیافتی است که هم از مصالح ساختمانی و هم از دور ریز کارخانه ها و خانه های مردم است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر محیط بسیار طبیعی برای استراحت و تفریح خانواده ها و اردوهای دانش آموزی و دانشجویی ایجاد شده، افزود: از لحاظ آموزشی مردم می بینند انرژی های خورشیدی چگونه استفاده می شود پمپاژ و آبگرمکن به وسیله خورشید و برق به وسیله باد و خورشید، کولر طبیعی و چرخ و فلک به وسیله باد کار می کند و وسایل ورزشی، زمین فوتبال و والیبال ساحلی داریم و مکانی برای ارودها طراحی شده است.
باقریان اضافه کرد: برای خانواده ها محیطی برای شن بازی بچه ها، آلاچیق، خانه درختی اتاق برای اقامت شبانه استخر شنا و …دیگر امکانات این مجموعه است.
وی در خصوص نحوه استفاده مردم از این مکان گردشگری توضیح داد: پذیش با تماس قبلی بوده و یک سری قوانین داخلی داریم چون اینجا مدل خاصی از آرامش وجود دارد؛ هیچ گونه صوتی نباید در محیط پخش شود و صدای آرامش طبیعت صدای آب، طبیعت و پرنده آرامش خاصی به محیط می دهدکه نباید تحت الشعاع هیچ صوت دیگری قرار بگیرند، همچنین پوشش مناسب، تفکیک زباله و تحویل دادن و حفظ آرامش عمومی از شروط پذیرش است.
باقریان ابراز کرد: تقریبا ۹۹ درصد مخاطبانی که ما داریم کاملا راضی هستند و شگفت زده می شوند و تنها مشکل مسیر دسترسی به طول ۲۹ کیلومتر که خاکی است و موجب نارضایتی شده است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این منطقه با دره راگه دو کیلومتر فاصله دارد و گردشگران داخلی و خارجی از این دره بازدید می کنند ضرورت دارد این مسیر آسفالت شود که راحتی مسافران و گردشگران را به همراه داشته باشد، ضمن اینکه این تنها مسیری است که رفسنجان را به بردسیر متصل می کند.
باقریان متذکر شد: چون مزرعه شخصی هست هزینه های آن خودگردان بوده و از محل فروش محصولات ازجمله پسته این مزرعه و درآمدهای گردشگری تأمین می شود.
انتهای پیام/