رئیس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان با اشاره به ظرفیت دانشجویی و تعداد مراکز علمی و دانشگاههای رفسنجان گفت: در مقابل این ظرفیت بالا، وجود ۸۵ شرکت دانشبنیان زیبنده و مناسب نیست و باید تا پایان سال ۱۴۰۱ شرکتهای دانشبنیان شهرستان به دو برابر افزایش یابد.
به گزارش روراستی، رضا رنجبرکریمی امروز در نشست ارزیابی شرکتهای دانشبنیان دانشگاه ولیعصر(عج) اظهار کرد: فناوری مستلزم پیشرفت تدریجی در علم و پرداختن مناسب به آموزش و آمادهسازی همه زیرساختهای لازم است و راه پژوهش و تحقیقات دانشمحور از وادی آموزش مناسب میگذرد، که بحمد الله ما این مسیر را در کشور با موفقیت پشت سر گذاشتهایم.
رئیس دانشگاه ولیعصر(عج) افزود: قرن جدید برای کشورمان افق روشن فناوری است و همه دانشگاهیان در مسیر وسعتبخشی به دیدگاهها با رویکرد پیادهسازی جایگاه علم نافع در جهت جبران عقب افتادگیها و رفع مشکلات، تولید ثروت و کاهش تورم که همه اینها مقدمهای برای رفاه اجتماعی و عامه است، حرکت شتابنده کنند.
وی جمعیت ۶۵۰ میلیونی همسایگان کشور، جمعیت ۳۰ میلیونی جوان کشور و زیرساختهای مناسبی که در مراکز علمی وجود دارد را بزرگترین انگیزه برای دانشگاهیان جهت تولیدات فناوری و ایجاد اشتغالزایی دانست و خاطرنشان کرد: وقت خانه تکانی جدی دانشگاهها و مراکز علمی و تحقیقاتی کشور فرا رسیده است و باید دانشگاهها با نگاه دقیق و موشکافانه و رویکردی آسیبشناسانه باجمعکردن تمامی ایدهها و ارادهها مسیر توسعه کشور را برای رسیدن به شکوفایی همگانی با تکیه بر توانایی دانشبنیانها ریلگذاری کنند.
وی با اشاره به ظرفیت دانشجویی و تعداد مراکز علمی و دانشگاههای رفسنجان عنوان کرد: در مقابل این ظرفیت بالا، وجود ۸۵ شرکت دانشبنیان زیبنده و مناسب نیست و باید تا پایان سال ۱۴۰۱ شرکتهای دانشبنیان شهرستان به دو برابر افزایش یابد.
انتهای پیام/