امام جمعه رفسنجان گفت: کشور ایران بهعنوان کشوری است که در راستای حل اختلافات پیشقدم بوده است و برقراری روابط دیپلماتیک با کشورهای همسایه تنشزدایی میکند و با ارتباط کشورهای اسلامی سلطه آمریکا در منطقه پایان میپذیرد.
به گزارش روراستی، حجتالاسلام اصغر عسکری امروز در خطبههای نماز جمعه این شهر با تبریک ولادت امام حسن(ع) به روایتی از آن حضرت اشاره و اظهار کرد: خداوند متعال ماه رمضان را آفرید که بندگان خدا در این ماه از هم سبقت میگیرند که به رضایت الهی برسند.یک عده در این مسابقه پیروز میشوند که رستگار میشوند و یک عده هم تخلف میکنند و میبازند.
امام جمعه رفسنجان بیان داشت: روزه، یکی از عوامل سلامتی است و امروز بسیاری از دانشمندان دنیا که مسلمان هم نیستند به مسأله روزهدرمانی رسیدند.
عسکری به شعار سال پرداخت و ابراز کرد: اقتصاد موضوع بسیار پراهمیت و رکن اصلی در زندگی بشریت است و از کنار آن نمیشود به آسانی گذشت. رکنی که در مسائل اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و تربیتی و خانوادگی هم تأثیرگذار است.
وی ادامه داد: لازم است مهار تورم و رشد تولید مورد توجه جدی قرار گیرد. چندین سال است که رهبر معظم انقلاب شعار سال را با این موضوع اعلام میکنند که نشان از اهمیت موضوع اقتصاد دارد.
امام جمعه رفسنجان خاطرنشان کرد: برای اصلاح اقتصاد باید کارهای اصولی و ریشهای انجام شود که یکی از آنها رشد تولید است، رشد تولید بخشی از مسائل و نیازها را تأمین میکند اما اصل مسأله اصلاح اقتصادی و کاهش تورم باید سیاستهای اقتصادی مالی سنجیده، علمی و دانشبنیان انجام شود.
وی اضافه کرد: با شعار و حرف نمیشود کار تولید را انجام داد و مشکل اقتصادی ریشهدار در کشور را حل کرد.
عسکری به حوزه روابط خارجی کشورمان پرداخت و گفت: برقراری رابطه با عربستان و امضای توافقنامه و دعوت از رئیسجمهور سوریه برای حضور در اجلاسیه کشورهای عربی بعد از ۱۲ سال نشان میدهد توطئههای استکبار جهانی در منطقه مقاومت نتیجه نداد و مجبورند برگردند و تعامل کنند و ما هم استقبال میکنیم.
وی اضافه کرد: کشور ایران بهعنوان کشوری است که در راستای حل اختلافات پیشقدم بوده است و برقراری روابط دیپلماتیک با کشورهای همسایه تنشزدایی میکند و با ارتباط کشورهای اسلامی سلطه آمریکا در منطقه پایان میپذیرد.
عسکری در ادامه از اقدامات فرهنگی دستگاهها در رابطه با ماه رمضان و حفظ ارزشهای اسلامی قدردانی کرد و گفت: برای حل معضلات فرهنگی جامعه تکلیف متوجه همه است.