فرماندار رفسنجان گفت: با وجود تغییرات اقلیمی و سرمازدگی ها و گرمازدگی ها با کاهش تولید محصول مواجه شدیم از این رو نیز به نیروی کار کمتری نیاز است و می توان گفت اشتغال افاغنه در این شهرستان اشباع شده و می توانند با استان های دیگر رایزنی کنند تا این موضوع حل شود.
به گزارش روراستی، حجت الاسلام اصغر عسکری در نشست مسئولین رفسنجان با متنفذین، ریش سفیدان و فعالین حوزه اجتماعی اتباع بیگانه بیان کرد: مشارکت اتباع بیگانه در بحث ساماندهی آنها بسیار ضروریست. ایران و افغانستان دو کشور همسایه هستند و باید حق همسایگی در زمینههای مختلف ادا شود.
وی اظهار کرد: از طرفی با توجه به مسلمان بودن مردم دو کشور، قرابت فرهنگی و دینی هم بین این کشورها وجود دارد.
فرماندار رفسنجان هم در این نشست گفت: با همفکری می توان مسایل مختلف اتباع بیگانه در حوزه های اشتغال، درمان، مسایل اجتماعی، فرهنگی و غیره را حل و برطرف کرد.
حسین رضایی افزود: اگرچه عملیات کاشت و امور کارگری در باغ های پسته رفسنجان (۸۰ هزار باغ) توسط اتباع در این شهرستان انجام می گیرد امّا با وجود تغییرات اقلیمی و سرمازدگی ها و گرمازدگی ها با کاهش تولید محصول مواجه شدیم از این رو نیز به نیروی کار کمتری نیاز است و می توان گفت اشتغال افاغنه در این شهرستان اشباع شده و می توانند با استان های دیگر رایزنی کنند تا این موضوع حل شود.
رضایی تصریح کرد: ۵۶ هزار اتباع بیگانه در سامانه سیب سلامت علوم پزشکی رفسنجان ثبت نام شده اند و خدمات درمانی دریافت کردند؛ هیچ موقع تبعیض قومیتی بین این قشر با ایرانی ها وجود نداشته و خدمات درمانی یکسانی به آن ها ارایه می شود.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در میان قشر اتباع بیگانه خیرانی هستند که می توان با استفاده از آن ها هزینه های افراد اتباع بیگانه کم درامد پرداخت شود و خواستار در پیش گرفتن این روند از سوی خیران اتباع هستیم.
رضایی گفت: در بحث دانش آموزان نیز ۷ هزار و ۲۰۰ نفر از دانش آموزان در مدارس شهرستان رفسنجان از اتباع بیگانه هستند.
وی افزود: اتباع بیگانه باید در شهرستان ساماندهی شوند.