تور رسانهای ورزش و جوانان شهرستان رفسنجان صبح امروز با حضور رییس ورزش و جوانان، بخشدار مرکزی و جمعی از خبرنگاران برگزار شد.
به گزارش روراستی، طرحهای ورزشی زیادی از سالهای ۱۳۸۸ در رفسنجان کلنگزنی شدهاند که از آن سال به بعد فقط توسط مسوولان بازدید شدند، بعضی راکد ماندند و تعدادی هم بخش کوچکی از آن اجرا و سپس رها شدند.
اما با روی کار آمدن دولت سیزدهم با برنامهریزی که انجام شد، اعتبارات مورد نیاز به پروژهها تزریق شد و دوباره پروژهها احیا شده و جان گرفتند.
خیران نیز پای کار ورزش شهرستان آمدند تا بخشی از نیاز ورزشی جوانان را پوشش دهند.
با برگزاری تور رسانهای ورزش و جوانان با بخشی از این پروژهها آشنا شدیم.
یکی از این پروژهها سالن ورزشی اختصاصی ژیمناستیک است، سالن مادر بههمت خیر محمدرضا ملاییفرد در سال ۱۴۰۱ احداث شد و بزودی با اجرای تجهیزات آماده افتتاح است.
سالن ورزشی چند منظوره خلیلآباد نیز که از سال ۹۱ شروع شده و تا ۱۴۰۰ راکد مانده بود، با تزریق اعتبارات در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ ادامه ساخت آن شروع شد و تا پایان شهریور تکمیل میشود.
سالن ورزشی شهید حسن معصومی روستای فردوسیه آزادگان نیز سال ۱۳۸۸ شروع به کار کرد و بخشی از آن خیرساز است.
ساختمان جنبی شامل سرویس بهداشتی و مدیریت مانده که تا پایان شهریور آماده است.
علی رویگر رئیس ورزش و جوانان شهرستان گفت: زیرساخت زمین چمن این مجموعه هم آماده است و زمین فوتبال این مجموعه نیز دارای زیرساخت مورد نظر هست.
وی عنوان کرد: این مجموعه ۵ هکتاری در روستاهای استان کرمان بینظیر است.
سالن ورزشی روستای شهدای اودرج در ۴۰ کیلومتری شهر رفسنجان نیز بازدید شد.
ساخت این سالن هشت سال شروع شده و اعتبارات سازه و ساختمان آن خیرساز است.
از ۱۴۰۱ در دولت آیت الله رییسی اعتبار مورد نیاز آن تزریق شد و قرار است تا هفته تربیتبدنی تکمیل و به بهرهبرداری برسد.
روستای قاسمآباد مقصد دیگر بازدیدها بود. سالن ورزشی این روستا سال ۱۳۹۰ کلنگزنی شد و وقفهای در ساخت آن ایجاد شد. سال ۱۴۰۱ مجدد فعال شد و سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ اعتبار قابل ملاحظهای به ان تخصیص یافت.
علی رویگر مساحت این سالن ورزشی را ۱۵۰۰ متر مربع اعلام کرد و گفت: هزینه ساخت از محل اعتبارات وزارت ورزش و جوانان تامین شده است.
رویگر متذکر شد: این سالن هفته تربیتبدنی افتتاح میشود.
علی رویگر در نشست خبری پایانی تور رسانهای در محل خانه حاجآقاعلی بزرگترین خانه خشتی جهان اظهار کرد: در یکیدوسال اخیر اتفاقات خیلی خوبی برای ورزش شهرستان رفسنجان رقم خورد، از اعتبار سفر آیتالله رئیسی به استان کرمان که ۲۲۰ میلیارد در نظر گرفته شد ۱۰ درصد سهم شهرستان رفسنجان بود که تخصیص یافت.
رئیس ورزش و جوانان شهرستان رفسنجان بیان کرد: طی دوسال اخیر تمام باشگاههای فاقد مجوز را ساماندهی کردیم و جلسات توجیهی برای مدیران باشگاهها برگزار شد.
وی از برگزاری دوره تربیت مربیان فرهنگی کشور به میزبانی رفسنجان خبر داد و ادامه داد: ۲۰ نفر از مربیان ما مدرک کلاسیک از وزارت ورزش و جوانان دریافت کردند.
ثبت سه سمن و یک مرکز مشاوره خانواده از دیگر اقدامات طی سه سال اخیر در رفسنجان بود که رویگر به آن اشاره کرد و گفت: مرکز مشاوره به خانوادههای بیبضاعت سه جلسه خدمات رایگان میدهد.
وی به فعالیت هیاتهای ورزشی شهرستان اشاره داشت و گفت: رفسنجان میزبان مسابقات گلف و کروکت استان کرمان بود که ظرفیت و استعداد بسیار بالایی در این رشته در شهرستان داریم.
رویگر همچنین ظرفیت هاکی شهرستان را ذکر و خاطرنشان کرد: سه بازیکن رفسنجان به اردوی تیم ملی هاکی دعوت شدند.
ورزش یکی از مولفههای اقتدار ملی است
علی محمدیبهجت بخشدار مرکزی رفسنجان نیز در این نشست اظهار داشت: خبرنگاران نقش بسزایی در جهاد تبیین دارند.
وی بیان داشت: در بُعد جنگ نرم خبرنگاران افسران خط مقدم این جبهه هستند و رسالت سنگینی بر دوش دارند و باید خود را بروز کنند.
بخشدار مرکزی رفسنجان تصریح کرد: شهرستان رفسنجان در حوزه ورزش ظرفیتهای بالایی دارد، ورزش جدای از بحث سلامت و بهداشت، یکی از مولفههای اقتدار ملی است و در جریان المپیک با کسب ندالهای رنگارنگ از سوی قهرمانان کشورمان عزت و افتخار زیادی کسب کردیم.
حسین رضایی فرماندار شهرستان رفسنجان نیز اظهار کرد: اواخر اسفند مصوبه ایجاد ۱۲ زمین چمن در شهرستان گرفته شد که امیدواریم بزودی آماده گردد
وی افزود: شوراهای روستاها زیرساختها را آماده کردند و این چمن ها در بخش مرکزی، کشکوییه و بهرمان ایجاد میشوند.
فرماندار رفسنجان در ادامه عدالت در رسیدگی به هیاتهای ورزشی بویژه در روستاها را مهم برشمرد.
وی خاطرنشان کرد: اولویت دولت سیزدهم تکمیل پروژههای نیمهتمام بود که در رفسنجان کار بهخوبی انجام شده است.
رضایی تاکید کرد: هرچه در ورزش هزینه کنیم آسیبهای اجتماعی کاهش خواهد یافت.