در جلسه تودیع و معارفه رییس آموزش و پرورش رفسنجان مواردی از سوی نماینده عالی دولت مطرح شد که جای درنگ داشت.
به گزارش روراستی، در جلسه تودیع و معارفه رییس آموزش و پرورش رفسنجان مواردی از سوی نماینده عالی دولت مطرح شد که جای درنگ داشت.
اینکه برگزاری این مراسم با دستپاچگی بوده و مسئولان مجبور شدند برنامه های خود را رها کرده و نفس زنان به جلسه برسند مورد گلایه فرماندار بود
وی در جملاتی گلایه آمیز گفت که مسئولان برگزار کننده یک فرصت به مدیر سابق آموزش و پرورش ندادند شاید وی می خواست گزارش عملکرد خود که موفقیت هم داشته را ارائه کند.
فرماندار معتقد بود که این کارهای عجولانه مانند حکمی که برای رئیس آموزش و پرورش نوق زده بودند و در آن عنوان شهرستان نوق استفاده شده بود و سپس مشخص شد که حکم مربوط به مدیریت قبلی شهرستان قلعه گنج بوده، این بی دقتی را مورد ایراد قرار داد و گفت: این رفتارها درست نیست و ابراز امیدواری کرد که دیگر تکرار نشود!
بحران نیروی انسانی و انتصاباتی که می شود و اینکه نیروی انسانی کاردان و متخصص راغب به مدیریت نیست و تمایل و جذابیت به سمت معادن می رود نیز در سخنان وی به گوش رسید و یک نمونه از آن را در علوم پزشکی نام برد و توضیح داد: یک شخص پس از ۳۰ سال کار تنها دو ماه به بازنشستگی اش مانده بود حذف می شود و کم صبری مدیران ارشد را عامل این تغییرات می داند.
وی از اینکه مسئول مورد نظر با همه سختی ها و بدبختی ها و مسائلی که دولت داشته ساخته و یک دفعه با این حذف شدن همه آن را هدر داده اند سخن گفت و بیان کرد که منصفانه نیست فردی را با دلخوری از سیستم حذف کنیم.
فرماندار همچنین معتقد بود که مواردی که مطرح می کند به خیر و صلاح مجموعه هاست و باید کارها را به شهرستان سپرد و این را نیز مطرح کرد که هرجا خودمان وارد شدیم مشکلی نداشتیم مانند انتخاب مدیر جهاد کشاورزی.