تاکید فرماندار رفسنجان بر حمایت از جامعه معلولان

  • شناسه خبر: 79299
تاکید فرماندار رفسنجان بر حمایت از جامعه معلولان

فرماندار رفسنجان گفت: با هماهنگی دستگاه‌ها، روند راه‌اندازی مرکز خدمات معلولان با نگاه حمایتی و همراهی اجتماعی دنبال خواهد شد.

فرماندار رفسنجان گفت: با هماهنگی دستگاه‌ها، روند راه‌اندازی مرکز خدمات معلولان با نگاه حمایتی و همراهی اجتماعی دنبال خواهد شد.

به گزارش روراستی، فرماندار در آیین تقدیر از برترین های مسابقه کتابخوانی آن سوی توان با بیان اینکه رسیدگی به امور معلولان از موضوعات مهم و مورد توجه شهرستان است، اظهار کرد: ملکی که پیش‌تر برای ایجاد مرکز خدمات معلولان جسمی‌ و حرکتی در نظر گرفته شده بود، با وجود صدور پروانه ساخت، هنوز عملیاتی نشده است. مقرر شد با حضور دستگاه‌های مرتبط، نشست ویژه‌ای برگزار کنیم تا این مرکز هرچه سریع‌تر فعال شود.

وی با اشاره به وجود حدود ۴۰۰ معلول جسمی و حرکتی در رفسنجان گفت: این جامعه نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و حمایت مداوم است. تلاش ما این است که هیچ فردی از چرخه خدمات اجتماعی و توانبخشی جا نماند و روند رسیدگی‌ها با آرامش، جدیت و پیوستگی پیش برود.

فرماندار رفسنجان در بخش دیگری از سخنان خود به فضای فرهنگی شهرستان اشاره کرد و افزود: خوشبختانه در حوزه فرهنگی، با همکاری شهرداری، بخش خصوصی و گروه‌های مردمی، فعالیت‌های خوبی شکل گرفته است. مراسم متعدد هفته گذشته، به‌ویژه برنامه‌های مرتبط با ایام فاطمیه، نشان‌دهنده رشد مشارکت مردمی است.

حسین رضایی حضور فعال نسل جوان را از نکات امیدوارکننده فرهنگی دانست و گفت: برگزاری مراسم عزاداری توسط جمعی از دهه هشتادی‌ها و مدیریت کامل برنامه توسط خود آن‌ها، جلوه‌ای از پویایی فرهنگی رفسنجان است. این رویش‌ها سرمایه‌ای ارزشمند برای آینده شهرستان محسوب می‌شود.

فرماندار در پایان ابراز امیدواری کرد با استمرار همکاری دستگاه‌ها و همراهی مردم، خدمات اجتماعی و فرهنگی در شهرستان هر روز اثربخش‌تر و گسترده‌تر شود.

برچسب ها:
جامعه معلولان فرماندار رفسنجان معلولان
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روراستی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :