اختتامیه اولین جشنواره خوانندگی سایه روشن برگزار شد.
به گزارش روراستی، حسین اسحاقی عصر دوشنبه ۱۰ آذر در مراسم اختتامیه اولین جشنواره خوانندگی سایه روشن در شهر سرچشمه اظهار کرد: جای خوشحالی و شادی است که در حال حاضر در جای جای استان کرمان برنامه های فرهنگی و هنری برقرار بوده و در حوزه نشاط و شادی اجتماعی تاثیرگذار است.
وی جشنواره سایه روشن را خوب و فاخر عنوان کرد و از مس به عنوان حامی فرهنگ و هنر قدردانی نمود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان تصریح کرد: از سیاست های بنده در مدیریت فرهنگ و هنر در استان واگذاری امورات به بخش خصوصی است و موسسات فرهنگی و هنری که مجوز میگیرند از ارشاد و از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، طی ده ماه اخیر همه برنامههایی که تا الان اجرا شده با مشارکت جدی و فعال و ۱۰۰ درصدی بخش خصوصی بوده است.
وی ادامه داد: برنامههایی که در کرمان، رفسنجان و سایر شهرستانهای استان ازجمله سیرجان، بم و … برگزار شده توسط بخش خصوصی بوده است.