هشداری که جدی گرفته نشد/ ضرورت تعیین تکلیف هرچه زودتر وضعیت باشگاه مس

  • شناسه خبر: 79466
هشداری که جدی گرفته نشد/ ضرورت تعیین تکلیف هرچه زودتر وضعیت باشگاه مس

علیرغم هشدارهای قبلی مبنی بر استفاده از مدیرعامل بومی برای باشگاه فرهنگی ورزشی مس رفسنجان، این هشدار جدی گرفته نشد و با انتصاب مدیران عامل غیربومی وضعیتی برای تیم فوتبال مس ایجاد شده که خطر سقوط بیخ گوش این تیم محبوب شهرستان است.

علیرغم هشدارهای قبلی مبنی بر استفاده از مدیرعامل بومی برای باشگاه فرهنگی ورزشی مس رفسنجان، این هشدار جدی گرفته نشد و با انتصاب مدیران عامل غیربومی وضعیتی برای تیم فوتبال مس ایجاد شده که خطر سقوط بیخ گوش این تیم محبوب شهرستان است.

به گزارش روراستی، باشگاه فرهنگی ورزشی صنعت مس رفسنجان نامی بلندآوازه در کشور دارد و رشته های مختلف این باشگاه اعم از فوتبال، والیبال، بسکتبال، فوتسال و سایر رشته ها در گذشته نه چندان دور افتخارآفرینی می کردند اما این روزها تیم‌ها حال و روز خوشی ندارند به ویژه فوتبال که شرایط اسف‌باری بر آن حاکم شده است.

اما به پرونده افتخارات باشگاه که نگاه می کنیم در دورانی این افتخارات نصیب آن شده که سکان هدایت آن به دست مدیران بومی بوده و زمانی که یک مدیر، بومی باشد دلسوزانه رفتار کرده و دغدغه مندانه به فکر کسب نتایج و آبروی شهر و از همه مهمتر رضایت مردم و ورزش دوستان شهرش است.

اما وضعیتی که اکنون بر باشگاه ریشه دار صنعت مس حاکم شده ناشی از حضور مدیران غیربومی است که به هر دلیلی به باشگاه و مردم رفسنجان تحمیل گردیده است، موضوعی که نسبت به آن بارها و بارها هشدار داده بودیم و وضعیتی که مدیران غیربومی بر باشگاه علی‌الخصوص تیم فوتبال حاکم کرده اند گواهی بر هشدارهایی است که نادیده‌ گرفته شد.

در آخرین حاشیه ای که برای باشگاه مس ایجاد شده خبر استعفای ناگهانی دکتر پاریزی مدیرعامل است، موضوعی که درست پس از سخنان انارکی نماینده مجلس مبنی بر تأکید بر انتخاب مدیران بومی بر باشگاه به وجود آمد که اگرچه شکستن سکوت نماینده خیلی دیر بود اما جلوی ضرر را از هرجا بگیریم منفعت است.

حالا که این استعفا رقم خورده بنظر می رسد بازی های قهر و آشتی آقای مدیرعامل باشد، اما اگر بازی باشد بازی خوبی نیست و به نفع هیچکس نخواهد بود بنابراین بهتر است هیات مدیره باشگاه مس هرچه زودتر با این استعفا موافقت کرده و مدیرعامل بومی که کم هم نداریم، انتصاب کنند و در نتیجه با انتخاب یک مربی کارکشته و کاربلد که بتواند تیم فوتبال صنعت مس را از این اوضاع نابسامان نجات دهد و در نیم فصل بازیکنانی که تاثیرگذار باشند را جذب و مس در ادامه روی نوار موفقیت قرار بگیرد.

از مسئولان شرکت ملی صنایع مس ایران هم انتظار می رود حاشیه هایی که اطراف باشگاه وجود دارد ازجمله بدهی ها را مرتفع گرداند و باشگاه به دور از حاشیه و دغدغه بتواند مدیریت شود. همه ما اعم از مردم و مسئولان نیز وظیفه داریم تیم فوتبال مس را حمایت کنیم.

برچسب ها:
باشگاه مس فوتبال مدیرعامل مس میثم پاریزی هشدار
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روراستی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :