جباری: تلاش ما کسب ۳ امتیاز بازی مقابل آلومینیوم است

  • شناسه خبر: 80491
جباری: تلاش ما کسب ۳ امتیاز بازی مقابل آلومینیوم است

سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان گفت: تمام تلاش ما کسب سه امتیاز است و باتوجه‌به میزبانی، محکوم به برد هستیم تا بتوانیم امیدواری خود را برای ماندن در لیگ برتر حفظ کنیم. به گزارش روراستی، مجتبی جباری، سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان، امشب در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل آلومینیوم اراک اظهار داشت: […]

سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان گفت: تمام تلاش ما کسب سه امتیاز است و باتوجه‌به میزبانی، محکوم به برد هستیم تا بتوانیم امیدواری خود را برای ماندن در لیگ برتر حفظ کنیم.

به گزارش روراستی، مجتبی جباری، سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان، امشب در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل آلومینیوم اراک اظهار داشت: بازی بسیار حساسی فردا برابر تیم خوب آلومینیوم اراک داریم. تمام تلاش ما کسب سه امتیاز است و با توجه به میزبانی، محکوم به برد هستیم تا بتوانیم امیدواری خود را برای ماندن در لیگ برتر حفظ کنیم.

وی در مورد وضعیت مصدومان تیمش خاطرنشان کرد: شرایط تیم در هفته گذشته نسبتاً خوب بود، اما متأسفانه با موج جدید مصدومیت مواجه شدیم. سامان نریمان جهان دچار کشیدگی عضله شده و دو تا سه هفته از همراهی تیم محروم است. وضعیت ایمان سلیمی نیز فردا مشخص می‌شود. فرمان عرب تمریناتش را تازه شروع کرده است. این در حالی است که در نیم فصل با کمبود مدافع میانی مواجه شدیم و حالا ایمان سلیمی را هم به عنوان مهره کلیدی خط دفاعی از دست داده‌ایم.

سرمربی مس رفسنجان با اشاره به دیدار تیمش مقابل استقلال گفت: علی‌رغم باخت در آن مسابقه، نمایش خوبی برابر تیم پرستاره استقلال ارائه دادیم. اما یک صحنه بسیار واضح در دقیقه ۵۰ رخ داد که مدافع تیم حریف باید اخراج می‌شد. نمی‌دانم چرا داور چنین صحنه آشکاری را نمی‌گیرد؟ از سوی دیگر به بازیکن ما روی نیمکت کارت زرد الکی نشان داد. این اتفاقات چه کمکی به تیم ما می‌کند؟

جباری با تأکید بر اینکه تمام اشتباهات را می‌پذیرد، تصریح کرد: من همه اشتباهات را به خودم گرفتم، در انتخاب‌ها و هر کاری که انجام شد. وظیفه خود می‌دانم از بازیکنان و باشگاه محافظت کنم. اما برخی چیزها کم است که با مربیگری قابل اجرا نیست. بازیکنان یک دوران طلایی را از دست دادند. برای اینکه یک فوتبالیست به بلوغ برسد، باید زمان بگذرد، اما برخی قدر فرصت‌ها را ندانستند و این موضوع تیم را مدام به عقب برمی‌گرداند.

وی در خصوص خریدهای نیم فصل افزود: خیلی امید بسته بودیم با خریدهای جدید تیم را ترمیم کنیم، اما متأسفانه این اتفاق نیفتاد. شنیده‌ام که می‌خواهیم مهاجم جدید جذب کنیم، اما در این مقطع از فصل فکر نمی‌کنم کسی مانده باشد که بتواند کمک کند. ما سعی می‌کنیم از تمام ظرفیت تیم فعلی استفاده کنیم.

سرمربی مس رفسنجان با انتقاد از سطح فنی لیگ برتر گفت: من از آن دست مربیانی نیستم که کنار خط بایستم و حرکاتی ببینم که مرا به وجد بیاورد. متأسفانه این حرکات خیلی کم شده است. غنای تاکتیکی و تکنیکی بازیکنان به نظر من پایین آمده و باید فکر جدی در این خصوص برای فوتبال ایران کرد. انتظار از لیگ ما خیلی بالاتر از این است.

جباری در پایان درباره بازی‌های پیش رو خاطرنشان کرد: با تیم‌های مدعی مانند گل‌گهر، پرسپولیس و فولاد بازی داریم و باید بازیکنان به خودباوری برسند که می‌شود این تیم‌ها را برد. کارمان سخت شده، اما امیدواریم از پس این مهم بربیاییم. از بازیکنان می‌خواهم همراهی بیشتری داشته باشند تا بتوانیم نتایج لازم را برای ماندن در لیگ برتر کسب کنیم.

#فوتبال

برچسب ها:
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روراستی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :