تأکید بر بازسازی کامل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رفسنجان

  • شناسه خبر: 80746
تأکید بر بازسازی کامل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رفسنجان

صبح امروز در دیداری با حضور مهندس حسین

صبح امروز در دیداری با حضور مهندس حسین رضایی، فرماندار ویژه شهرستان رفسنجان، و معاون توسعه و مدیریت منابع اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، بر ضرورت بازسازی و بهسازی کامل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رفسنجان تأکید شد.

به گزارش روراستی به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان رفسنجان در این نشست که در محل فرمانداری رفسنجان برگزار گردید، سعید نجفی‌زاده، معاون توسعه و مدیریت منابع اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، ضمن قدردانی از حمایت‌های فرماندار ویژه، روند بازسازی این اداره را مطلوب ارزیابی کرد و خواستار تداوم این اقدامات تا رفع کامل موانع و کمبودهای موجود شد.

فرماندار ویژه رفسنجان نیز با بیان اهمیت فعالیت‌های فرهنگی، خاطرنشان کرد:آنچه امروز کشور نیاز دارد، آگاه‌سازی مردم در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی و سایر عرصه‌ها از طریق اقدامات فرهنگی است.

در ادامه، موضوع تکمیل سالن چندمنظوره اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رفسنجان ـ واقع در ضلع جنوبی میدان شهید صیاد شیرازی ـ که از سال ۱۳۹۲ به دلیل مشکلات اداری نیمه‌تمام مانده، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

همچنین معاون مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در نشستی صمیمی با کارکنان اداره رفسنجان، ضمن تقدیر از تلاش‌ها و صبوری آنان در ایام بازسازی، ابراز امیدواری کرد با اتمام پروژه، شرایط کاری کارکنان به شکل قابل توجهی بهبود یابد.

برچسب ها:
اداره فرهنگ و ارشاد رفسنجان رفسنجان
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روراستی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :