هوشنگ مرادی نویسنده کودک و نوجوان گفت : اهمیت ادبیات عامیانه در جملات نمی گنجد و این ادبیات حرف خود را در آثار سعدی، خیام، مولوی و حافظ و … می زند.
به گزارش روراستی وی افزود: ادبیات عامه زیربنا و اساس ادبیات هر کشوری است به ویژه کشورهای اصیل و کهن که ادبیات عامه سرمایه آن کشور است.
مرادی تصریح کرد : در همه ادبیات جهان به جرأت می توان گفت اساس کارشان بر اساس ادبیات عامه است و دچار هزل و شوخی های بی مورد، دچار مداحی های بیهوده و ایهام ها نبوده است.
وی خاطرنشان کرد : ایام قدیم لالایی خواندن زنان برای بچه ها و کارکردن مردان در مزرعه زمینه ساز ادبیات رسمی ایران بوده است .
هوشنگ مرادیکرمانی اظهار داشت : سرمایه همه کشورها ادبیات آن کشور است و زیربنا و اساس ادبیات هر کشور ادبیات عامیانه آن کشور محسوب میشود.
این نویسنده کودک و نوجوان کشورمان افزود: شاهکار فردوسی هم چیزی غیر از ادبیات و اسطورههای عامیانه نبوده و نویسنده بزرگی همچون مارکز میگوید ” اگر مادربزرگم نبود من نویسنده نمیشدم”.
وی تصریح کرد: امروزه ابزار هنر متفاوت شده و هنرمندان با استفاده از ابزار نوین در راستای هنر گام بر میدارند.
مرادیکرمانی با اشاره به اهمیت ادبیات عامیانه خاطرنشان کرد : کتابهایی که نوشتم، اکثرا برای مردم بود و پدربزرگم به قدری زیبا قصه میگفت که در نوشتن من تاثیرگذار بود.