کارگردان تئاتر ورهم شور از راهیابی این تئاتر به جشنواره استانی تئاتر طنز کرمان خبر داد.
بابک نوری در گفتگو با خبرنگار روراستی افزود : این تئاتر تا 26 بهمن در رفسنجان، 27 بهمن در شهر سرچشمه و 28 بهمن در جشنواره استانی تئاتر طنز کرمان اجرا می شود.
وی تصریح کرد : از 40 اثر که به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است 6 اثر برگزیده شده که تئاتر ورهم شور نیز جزء برگزیدگان است.
نوری از ده سال قبل به رفسنجان عزیمت کرده و چندین کار شامل گل قداره، ازدواج نادر باسیمین و جدایی نادر از سیمین ، اگه بارون بزنه ، زیارت و چند اثر دیگر را به نمایش درآورده است.
وی تئاتر ورهم شور را آخرین کارش در رفسنجان عنوان می کند و می گوید : پس از اجرای این تئاتر به عنوان پایان نامه ام، با صحنه تئاتر خداحافظی می کنم و به تهران باز خواهم گشت.
نوری علت ساخت این تئاتر را چنین بیان می کند : در زندگی هر شخصی فراز و فرودهای بسیاری به وجود میاید لذا یکی از غمناک ترین حالات زندگی مرگ است که می توان از آن به عنوان پدیده ورهم شور یاد کرد.
وی میافزاید : آدمی برای هر اتفاقی از جمله تولد، ازدواج، میهمانی و … از چند روز و شاید چندماه قبل خود را آماده می کند و در تهیه و تدارک است اما در اتفاق مرگ، که ناخواسته پیش میاید ناخواسته ترین و غیر مترقبه ترین چیزی است که برای خانواده پیش میاید و این پدیده مرگ را می توان یکی از کارهای ورهم شور انسان برشمرد .
نوری خاطرنشان کرد : در این تئاتر می توان به صورت طنز به مردم تلنگر زد و یادآور شدیم که می توان در هنگام این پدیده غمناک نیز لبخند زد و همچنانکه برای افرادی که هر زمان، کسی از نزدیکانش فوت می شود آنوقت است که وی را عزیز می شمرند و در هنگام حیات او کمتر ارزش قائل می شدند لذا در این تئاتر آمده است که در زندگی و حیات شخص اگر به همدیگر توجه کنیم در زمان مرگ خیلی غمگین نخواهیم بود.
وی عوامل این تئاتر را 30 بازیگر از جمله اسدا… یکتا، داوود کیوان و ندا حسینی ، سید مجتبی ترابی مدیر تولید، محبوبه آقا محمد حسنی طراح لباس ، و عزیزی دستیار کارگردان نام برد.
اسدا… یکتا نیز بازیگر سینما و تئاتر ایران در این گفتگو گفت : سخت کوشی و همت عالی اهالی تئاتر را در این هنر ارج می نهم و از اینکه می بینم این جشنواره موجب شور و اشتیاق است به خود می بالم و این وظیفه ام را سنگین تر می کند و امیدوارم چراغ تئاتر برای همیشه روشن بماند.
وی لازمه اجرای نمایش خوب، متن پرمحتوا و جذاب عنوان کرد که در این زمینه باید قدرت نویسندگی در نمایشنامه نویسان تقویت شده و حس تشویق و ترغیب میان ایشان به وجود بیاید.
یکتا خاطرنشان کرد : در تئاتر این نوع ارتباط، یک کنش متقابل و همزمان است زیرا توفیق این هنر با حضور تماشاگر حاصل میشود.