معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان عوارض مصرف فست فودها در افراد به ویژه در کودکان را خطرناک و از نوع چاقی و اضافه وزن، چربی خون بالا و بیماری های صعب العلاج عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار روراستی دکتر لیلا چیت چی در جشنواره دارو، غذا و سلامت که در سالن ذکریای رفسنجان برای 400 نفر از دانش آموزان ابتدایی برپا شد افزود : تمام فست فودها به دلیل دارا بودن مقدار زیاد کالری (چربی فراوان ) باعث اضافه وزن و چاقی و به دنبال آن سایر بیماری های مزمن و خطرناک می شوند.
چیت چی تصریح کرد : تغذیه و ورش از نکات مهمی هستند که سلامت انسانها را تضمین می کنند.
وی به دانش آموزان توصیه کرد : قبل از صرف غذا، میوه و …. دستان خود را با آب و صابون شسته تا میکروبها از دستان پاک شوند.
همچنین استفاده از صبحانه کامل قبل از رفتن به مدرسه، استفاده نکردن از کیک و کلوچه و آبمیوه به دلیل قند فراوان که از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند نیز نکاتی بود که معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان عنوان کرد.
این جشنواره به مناسبت هفته سلامت به منظور اطلاع رسانی و آگاه سازی عمومی برای قشر دانش آموزان اجرا شد.
همچنین در این جشنواره از انیمیشن تحت عنوان مقاومت آنتی بیوتیک ها رونمایی شد و قرار است در مدارس نیز به اجا درآید، پیام این انیمیشن، خودداری از مصرف خودسرانه و بی رویه آنتی بیوتیک ها که عوارض جدی بر سلامت بدن می گذارند داشت و به دانش آموزان توصیه شد این پیام به خانواده ها نیز رسانده شود .
در آخر به 20 نفراز دانش آموزانی که در مسابقه( من مسموم نمی شوم زیرا …) در قالب داستان، شعر، نقاشی و کاردستی که در اول آبانماه سال 93 شرکت کرده بودند جوایزی اهدا شد.
گرایش کودکان به غذاهای فست فودی، زمینه ساز بیماری های صعب العلاج
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان عوارض مصرف فست فودها در افراد به ویژه در کودکان را خطرناک و از نوع چاقی و اضافه وزن، چربی خون بالا و بیماری های صعب العلاج عنوان کرد.
برچسب ها:
فست فود، رفسنجان، روراستی، بهداشت
فست فود، رفسنجان، روراستی، بهداشت
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روراستی منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.