کسب تندیس برنز جایزه ملی مدیریت دانش توسط مس منطقه کرمان

  • شناسه خبر: 31600
کسب تندیس برنز جایزه ملی مدیریت دانش توسط مس منطقه کرمان

تندیس برنز مدیریت دانش در نهمین کنفرانس بین‌المللی و هشتمین جایزه ملی مدیریت دانش به مس منطقه کرمان رسید.

تندیس برنز مدیریت دانش در نهمین کنفرانس بین‌المللی و هشتمین جایزه ملی مدیریت دانش به مس منطقه کرمان رسید.

به گزارش”روراستی” این اولین بار است که شرکتی در منطقه جنوب شرق کشور موفق می‌شود در اولین دوره حضور خود در این جایزه ملی تندیس آن را از آن خود کند. نهمین کنفرانس بین‌المللی و هشتمین جایزه ملی مدیریت دانش درحالی هشتم اسفندماه به کار خود پایان داد که تندیس برنز مدیریت دانش به مس منطقه کرمان رسید. این تندیس درنتیجه اقدامات شرکت ملی صنایع مس ایران و مس منطقه کرمان در پیاده‌سازی و اجرای طرح جامع مدیریت دانش به آن اهدا شد.

«محسن ارسلان»، معاون منابع انسانی مس منطقه کرمان در حاشیه اختتامیه این جایزه ملی گفت: «این موفقیت را حاصل سیاست‌های مدیرعامل شرکت مس، مدیریت مس منطقه کرمان و همچنین معاونت منابع انسانی شرکت مس می‌دانیم. در این سیاست‌ها بیش از هر چیز رویکرد دانش‌محوری مورد توجه قرار گرفته است.» او ادامه داد: «با توجه به این موضوع و همچنین زمینه‌های خوبی که در ارتباط با فرهنگ سازمانی در شرکت مس وجود داشت از یک سال و نیم پیش، فعالیت در زمینه مدیریت دانش را به‌صورت پایلوت در مس منطقه کرمان تحت عنوان طرح جامع مدیریت دانش آغاز کردیم.» معاون منابع انسانی مس منطقه کرمان با اشاره به اهداف اجرای طرح جامع مدیریت دانش گفت: «یکی از مهمترین اهداف این طرح بالا بردن کیفیت کار و همچنین افزایش بهره‌وری بر پایه دانش است.» او همچنین اضافه کرد: «خوشحالیم که عزم و اراده همکاران ما در واحد آموزش و همچنین گروه مدیریت دانش باعث شد هم در زمینه تدوین استراتژی‌های دانشی و هم در پیاده‌سازی آن‌ها بتوانیم موفق عمل کنیم. به‌طوری‌که امروز جایزه ملی مدیریت دانش به مس منطقه کرمان به نمایندگی از شرکت ملی صنایع مس ایران رسیده است.»

«محسن جهانشاهی»، مدیر ارشد طرح جامع مدیریت دانش هم در این زمینه گفت: «حمایت بی‌دریغ مدیریت ارشد شرکت مس، مدیر مس منطقه کرمان و همچنین معاون منابع انسانی منطقه را یکی از دلایل اصلی این موفقیت می‌دانم.» او همچنین با اشاره به روند پیاده‌سازی و اجرای طرح جامع مدیریت دانش در مس منطقه کرمان گفت: «ما و همکارانمان در دو حوزه شهربابک و سرچشمه تلاش کردیم بتوانیم با استفاده از مدیریت دانش و استفاده از آن بر قیمت تمام‌شده محصول اثرگذار باشیم. در این راستا سه واحد ذوب سرچشمه، تغلیظ میدوک و معاونت نظارت مس منطقه کرمان به‌صورت پایلوت انتخاب و مدیریت دانش در آن‌ها اجرا شد.» مدیر ارشد طرح جامع مدیریت دانش ادامه داد: «همکاران ما در این بخش‌ها در این مدت دانش و تجربیاتی را که در طول سال‌ها کسب کرده بودند و به‌صورت ضمنی و در بین افراد بود، آشکار و صریح بیان کردند و آن را ازطریق نرم‌افزار مدیریت دانش با دیگران به اشتراک گذاشتند.» او همچنین گفت: «موفقیت در این بخش باعث شد، طرح مدیریت دانش را به تمام خط تولید گسترش دهیم. قدم بعدی که از این پس برداشته می‌شود این است که از ارتباط میان دانش‌هایی که در حوزه‌های مختلف ایجاد شده است استفاده کنیم و با روش‌هایی مثل داده‌کاوی از آن‌ها برای بالا بردن تولید و کاهش قیمت تمام‌شده سود ببریم.» این اقدامات ازسوی نهمین کنفرانس بین‌المللی و هشتمین جایزه ملی مدیریت دانش مورد توجه قرار گرفت و تندیس برنز مدیریت دانش را از آن شرکت مس کرد.

لازم به ذکر است که نهمین کنفرانس بین‌المللی و هشتمین جایزه ملی مدیریت دانش در روزهای هفتم و هشتم اسفندماه در تهران برگزار شد. در این کنفرانس مجموعه مدیریت دانش شرکت ملی صنایع مس ایران و مس منطقه کرمان جزو سخنرانان و گردانندگان چند پنل اصلی همایش بودند.

برچسب ها:
رفسنجان، روراستی، تندیس، برنز
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روراستی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :