رئیس بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع): رضایت مردم، مهمترین اولویت کاری بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان است

  • شناسه خبر: 38303
رئیس بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع): رضایت مردم، مهمترین اولویت کاری بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان است

رئیس جدید بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان تأکید کرد: یکی از مهمترین اولویت های ما، رضایتمندی مردم می باشد، مردم باید از خدماتی که بیمارستان ارائه می دهد آگاه باشند چرا که در حال حاضر این بیمارستان در اکثر بخشهای تخصصی معادل مراکز استانهایی همچون کرمان و یزد خدمات می دهد و سطح خدمات ما در برخی قسمتها بالاتر و در برخی قسمتها پایین تر می باشد و در این زمینه مدعی هستیم.

رئیس جدید بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان تأکید کرد: یکی از مهمترین اولویت های ما، رضایتمندی مردم می باشد، مردم باید از خدماتی که بیمارستان ارائه می دهد آگاه باشند چرا که در حال حاضر این بیمارستان در اکثر بخشهای تخصصی معادل مراکز استانهایی همچون کرمان و یزد خدمات می دهد و سطح خدمات ما در برخی قسمتها بالاتر و در برخی قسمتها پایین تر می باشد و در این زمینه مدعی هستیم.
به گزارش “روراستی ” به نقل از روابط عمومی بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان، دکتر علی موسوی در تشریح اولویتها و برنامه های خود در این بیمارستان اظهار کرد: بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) دو وظیفه عمده و مهم دارد، یکی بحث درمان و خدمات رسانی درمانی به بیماران و دیگری بحث آموزش پزشکی است که در رده های مختلف کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا برای دانشجویان رشته های مختلف و تربیت دستیاران تخصصی انجام می شود.
وی با بیان اینکه سیاست ما در بخش درمان این است که هر چه بیشتر خدمات درمانی را ارتقا دهیم، افزود: باید اقدامات درمانی در رفسنجان را از حد تخصصی به فوق تخصصی ارتقا دهیم و بتوانیم آنچه نیاز درمانی شهرستان می باشد را تأمین کنیم.
وی ارتقاء خدمات تخصصی و فوق تخصصی و همچنین افزایش تجهیزات بیمارستانی را مورد تأکید قرار داد و یادآور شد: در طول چند سال گذشته بیمارستان در زمینه خدمات تخصصی اقدام کرده است لذا به تدریج به سمت ایجاد بخش های فوق تخصصی رفته ایم.
خدمت رسانی ۷۳ متخصص و فوق تخصص در بیمارستان
رئیس بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان از خدمات رسانی ۹ پزشک فوق تخصص و فلوشیپ و ۶۴ پزشک متخصص در این بیمارستان خبر داد و عنوان کرد: در بخشهای ریه، روماتولوژی، جراحی عمومی، جراحی اطفال و بزرگسالان فوق تخصص داریم همچنین امسال برای بیماران کلیوی یک فوق تخصص نفرولوژی به مجموعه اضافه شد و با اضافه یک فوق تخصص دیگر، تعداد فوق تخصص های غدد در بیمارستان به دو نفر می رسد.
دکتر موسوی با بیان اینکه بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان در سال گذشته جزو ۱۰ بیمارستان نمونه کشور در خصوص درمان سکته های مغزی با داروی حل کننده لخته شناخته شد، تصریح کرد: دشوارترین اعمال جراحی قلب در این بیمارستان انجام می شود که قابل مقایسه با بیمارستانهای مطرح کشور می باشد.
اورژانس جدید بیمارستان مجهزترین اورژانس جنوبشرق
رئیس بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان به آخرین وضعیت ساخت اورژانس جدید این بیمارستان اشاره و مطرح کرد: اورژانس فعلی ساختمانی قدیمی با فضای محدود است لذا از دو سال گذشته برای توسعه آن برنامه ریزی کردیم، اورژانس جدید در فضایی بالغ بر ۲۷۰۰ متر ساخته شده و کار احداث ساختمان آن به پایان رسیده و در حال حاضر در حال نصب تاسیسات و تجهیزات آن هستیم.
دکتر موسوی با بیان اینکه افتتاح اورژانس جدید بیمارستان را در دهه فجر امسال در برنامه داشتیم، ادامه داد: با توجه به اینکه در بالای این اورژانس دو طبقه جدید بیمارستانی ساخته خواهد شد که یکی بخش مغز و اعصاب و استروک سنتر و دیگری اتاقهای عمل و بخش گوش و حلق و بینی خواهد بود لذا برای به اتمام رساندن عملیات نصب اسکلت این ساختمان و عدم مزاحمت برای مردم و مراجعان، اورژانس جدید بیمارستان با تأخیر و با پایان یافتن عملیات ساختمانی برای طبقات بالا، افتتاح خواهد شد.
وی افزود: بخش اورژانس و بخش بستری فعلی بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) نیز به اورژانس و بخش بستری زنان و مامایی با ۵۰ تخت بستری و اورژانس تبدیل می شود.
وی اورژانس جدید بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان را مجهزترین اورژانس در جنوبشرق کشور دانست و بیان کرد: توسعه و گسترش بیمارستان کار سنگین و پرهزینه ای است، برای مثال با افزایش ساختمان اورژانس جدید به تاسیسات بیمارستان، تنها نزدیک به ۳ میلیارد تومان به هزینه های برق بیمارستان افزوده می شود.
مراجعه ماهانه ۱۵ هزار نفر به بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان
رئیس بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان در ادامه در خصوص کمبود پرستار در این بیمارستان گفت: تعداد پرستاران بیمارستان ما کمی بالاتر از میزان پرستاران در بیمارستان های دولتی است و ما تعداد زیادی پرستار در قالب شرکتی هم به مجموعه استخدامی اضافه کردیم که کمبود پرستار مرتفع شود.
دکتر موسوی بیان کرد: پزشکان متخصص که در بیمارستان مشغول کار هستند وظیفه آموزش دانشجویان را هم بر عهده دارند نه اینکه دوره آموزشی را اینجا می گذرانند.

رئیس بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان با بیان این مطلب که ماهانه نزدیک به ۱۵ هزار نفر به بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان مراجعه می کنند، یادآور شد: از این تعداد نزدیک بین ۱۵۰۰ تا ۲ هزار بیمار در بخش های بستری و بیش از ۳ هزار نفر در اورژانس در یک ماه ب

ستری و مرخص می شوند که با این وجود آمار مورتالیتی ما پایین تر از میزان بیمارستان های کشوری است.
دکتر موسوی با ابراز امیدواری از اینکه با ارتقاء خدمات درمانی که در حال انجام است اعتماد به بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان را به مردم شهرمان برگردانیم، خاطرنشان کرد: در وهله اول ارتقاء جایگاه درمانی و آموزشی از سطح تخصصی به فوق تخصصی را دنبال می کنیم که هم با بهسازی بخش ها و تجهیزات در حال راه اندازی بخش های فوق تخصصی هستیم و تعداد قریب به پانزده فوق تخصص و فلوشیپ اضافه کردیم. بخش انکولوژی و سرطان مدت نزدیک به دو سال است که راه اندازی شده، دستگاه دوم سی تی اسکن با کمک وزارت بهداشت راه اندازی شد و دستگاه دوم آنژیوگرافی با حمایت شرکت مس راه اندازی شد. ضمن اینکه سایر بخش های فوق تخصصی غدد، ریه، گوارش، نفرولوژی و روماتولوژی بزودی راه اندازی می شوند.
راه اندازی سیستم نظرسنجی از بیماران در بیمارستان
رئیس بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان با تأکید بر اینکه با وجود همه اقدامات انجام شده منکر عدم وجود مشکلات در بیمارستان نیستیم، خاطرنشان کرد: چندین سیستم نظارتی برای رفع مشکلات و نظارت ایجاد کرده ایم، کمیته های بررسی علل مرگ و میر برای بالغین و اطفال و نوزادان بطور جداگانه و تیم های نظارت بر عملکرد پرستاری و پزشکان و خدمات در حال فعالیت هستند. یک واحد رسیدگی به شکایات راه اندازی کرده ایم که صبحها در بیمارستان دفتر باز است و صندوق های متعدد هم در بخشها و راهروها نصب کردیم که شکایت ها به صندوقها انداخته شود ضمن اینکه عصرها و شب ها هم سوپروایزر بیمارستان پاسخگوی مشکلات است.
دکتر موسوی ادامه داد: در حال برنامه ریزی هستیم که تمام بیماران نظر خود را راجع به پزشک معالج و پرستاران و خدمات و غذا و بیماربر و نگهبانی و پذیرش و ترخیص به ما ارائه دهند و ارزیابی ما بر اساس رضایتمندی بیماران باشد.
وی با اشاره به اینکه نوبت دهی کلینیک ها بصورت اینترنتی شروع شده است، ابراز داشت: به علت اینکه بسیاری از مردم هنوز نمی توانند از این برنامه استفاده کنند با مشکل مواجه هستیم و مجبوریم که نوبت دهی دستی و حضوری هم داشته باشیم امیدواریم با آموزش و دسترسی همه به اینترنت مشکل حل شود.
وی با تأکید بر اینکه رسانه ها باید خبرها را به طور واقعی منعکس کنند، ابراز داشت: بیش از ۴۰ سال از تاسیس بیمارستان گذشته و همه بخش ها و تاسیسات آن نیاز به بهسازی دارد که با ساخت و سازهایی که در چند سال گذشته در بیمارستان انجام شده و نوسازی و بهسازی تمام بخش ها، در حال حاضر از بیمارستان های خصوصی نیز شرایط بهتری داریم، البته ممکن است این بهسازی و نوسازی برای مردم ایجاد زحمت کند که ما در این خصوص با نصب بنر و پارچه در داخل بیمارستان از مراجعین عذرخواهی کرده ایم ولی این امور اجتناب ناپذیر است چرا که تا کاری شروع نشود بالطبع مشکلی به دنبال نخواهد داشت.
وی تصریح کرد: رسانه ها نباید ذهنیت مردم را نسبت به بیمارستان مخدوش کنند چرا که یکی از مهمترین اولویت های ما، رضایتمندی مردم می باشد، مردم باید از خدماتی که بیمارستان ارائه می دهد آگاه باشند چرا که در حال حاضر این بیمارستان در اکثر بخشهای تخصصی معادل مراکز استانهایی همچون کرمان و یزد خدمات می دهد و سطح خدمات ما در برخی قسمتها بالاتر و در برخی قسمتها پایین تر می باشد و در این زمینه مدعی هستیم.
موسوی از در اختیار گذاشتن فرمهای نظرسنجی به بیماران خبر داد و گفت: در این فرمها از بیماران می خواهیم بنویسند که از خدمت دهی کدام بخش از بیمارستان رضایت نداشتند تا بتوانیم این ضعف ها را برطرف کنیم چرا که وظیفه ما خدمت به مردم است.
توسعه فضای آموزشی بیمارستان در دستور کار
رئیس بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) رفسنجان همچنین اظهار داشت: در بخش آموزش نیز تا چهار سال قبل، بیمارستان در سطح آموزش پزشک عمومی بود که هم اکنون سومین سال است که بیمارستان آموزشهای تخصصی را گرفته و هر سال آموزشهای تخصصی را افزایش می دهیم.
دکتر موسوی اضافه کرد: برای آموزش تخصصی باید پاویونهای تخصصی سالن مطالعه، کتابخانه و امکانات ارتباطاتی ایجاد کنیم که این کار نیز در حال انجام است و در کنار توسعه فضاهای درمانی، توسعه فضاهای آموزشی را نیز در دستور کار داریم.

برچسب ها:
رفسنجان،روراستی،بیمارستان،علی بن ابیطالب
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روراستی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

  • سارا

    با عرض سلام خدمت ریاست محترم بیمارستان علی ابن ابیطالب ضمن عرض خسته نباشید و تشکر از مدیریت فوق العاده شما لطفا اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید که چگونه می توانم مشکلم را با شما بزرگوار در میان بگذارم ؟ از زحمات گرانقدر شما و مدیریت بی نظیرتان کمال تشکر را دارم . مدیریت محترم سایت ممنون میشم اگر جواب بنده را به ایمیلم ارسال کنید