به گزارش “روراستی” احمد جمالی زاده در توضیح این خبر اظهار کرد: در یک ماه اخیر ۶ هزار و ۸۳۰ مورد بازرسی توسط ۳۰کارشناس بهداشت محیط از مراکز تهیه و تولید مواد غذایی در شهرستانهای رفسنجان و انار به عمل آمد.
وی ادامه داد: مراکز حساسی شامل قنادیها، رستورانهای داخلی شهری و بین راهی و اغذیه فروشیها از جمله مکانهای مورد بازرسی بودند که از تعداد اعلام شده ۲۱۰ مرکز بین راهی در محورهای رفسنجان- یزد، رفسنجان- زرند، رفسنجان- کرمان و … بازرسی شد و ۸ مورد مرکز و اماکن متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تصریح کرد: در این مدت هفت مرکز متخلف پلمب و تعطیل شد و برای ۱۳۳ مورد نیز اخطارهای بحرانی و غیربحرانی صادر شد.
وی عنوان کرد: تعداد ۴۸ مورد نمونهبرداری از مواد غذایی و ۲ هزار و ۹۷۵ مورد کلرسنجی آب نیز طی مدت یادشده انجام شد.
جمالیزاده خاطرنشان کرد: همچنی طی یک ماه اخیر، ۲ هزار و ۷۹۴ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف از سطح مراکز تهیه و عرضه در این دو شهرستان جمعآوری و معدوم شد.