نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قوانین جدید بازنشستگی باید زودتر از این اجرا میشد اما نباید به راحتی سرمایههای خود را کنار بگذاریم در دنیا از بازنشستگان در اتاق فکر استفاده میکنند، گفت: سرمایههای ما همین بازنشستهها هستند که با آن همه تجربه میتوانند راهگشا باشند.
به گزارش “روراستی” احمد انارکیمحمدی امروز در آیین بزرگداشت روز جهانی خاک در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان اظهار داشت: یکی از ارزشمندترین منابع برای حفظ بقای بشر خاک است که باید درحفظ آن کوشا باشیم.
وی بیان دشت: ما هفت درصد منابع طبیعی دنیا را در اختیار داریم و جزء ۱۰ کشور ثروتمند دنیا از منابعطبیعی اعم از جنگل، نفت، گاز، آهن، زغالسنگ و…هستیم.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس تصریح کرد: ما آنگونه که باید از منابع طبیعیمان نتوانستیم به خوبی استفاده کنیم، در کشورهای دنیا جنگلهایی هستند که بهرهبرداران و حافظان آن مردم هستند و هر درختی بریده میشود جای آن درختی کاشته میشود اما در کشور ما اینگونه نیست.
وی ادامه داد: کاری که امروز مجتمع مس رفسنجان با درایت کارشناسان انجام داده مردمیشدن این کار است و یکی از دستورات مقام معظم رهبری استفاده از ظرفیتهای خوب است و میتواند توسعه یابد و نتیجهاش به مردم برسد.
انارکیمحمدی خاطرنشان کرد: در بحث آبخیزداری سال گذشته از محل صندوق توسعه ملی ۲۰۰ میلیون دلار اختصاص پیدا کرد که امیدواریم ما هم در این حوزه استفاده کنیم روانآبها فقط خسارت میزند که باید بتوانیم بر اساس ظرفیتهایی که داریم منابع آبخیزداری را جذب و استفاده کنیم.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: قوانین جدید بازنشستگی باید زودتر از این اجرا میشد اما نباید به راحتی سرمایههای خود را کنار بگذاریم در دنیا از بازنشستگان در اتاق فکر استفاده میکنند سرمایههای ما همین بازنشستهها هستند که با آن همه تجربه میتوانند راهگشا باشند.
وی تصریح کرد: کسانی که به بعضی پستها چسبیدند و همیشه در این پستها جابهجا شدند کنار گذاشته شوند و جوانان جای آنها بیایند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بیان کرد: مس سرچشمه با توجه به وضعیتی که دارد قانون بازنشستهها کاری به مس ندارد و اگر قانون هم به بازنشستهها نخورد مدیران دنبال جایگزین نیروهای جدید هستند اما با سازوکاری پیش بروند که از بازنشستهها استفاده کنند.
انارکیمحمدی به مسؤولیتهای اجتماعی اشاره کرد و ابراز داشت: یک مجموعه بزرگ باید چتری برای اطراف خود باشد در سرچشمه حفرهای به طول ۶۰۰ متر در زمینهای منابعطبیعی پایین برده و کسی فکر نمیکند آینده چه کسی باید جوابگو باشد همیشه یک مجموعه ثروتش را میبرند و خرابی بر جای میگذارد اما در قبال آن باید انتظارات مردم که این مجموعهها آلایندگی زیادی هم دارند برآورده شود.
وی متذکر شد: آب را از زمین استخراج و مصرف کردیم و فکری برای امروز برنداشتیم اما باید برای آینده منابعطبیعی فکری شود.