خسارت های پی در پی در معدن مس دره زار

  • شناسه خبر: 75323
خسارت های پی در پی در معدن مس دره زار

پس از ریزش سازه در تاریخ ۲۴ آبان ماه سال جاری در مجتمع دره زار، دور روز قبل ترکیدگی خط لوله ۳۲ اینچ که مختص انتقال آب به سالن خردایش است رخ داده است.

پس از ریزش سازه در معدن مس دره زار، دور روز قبل ترکیدگی خط لوله ۳۲ اینچ که مختص انتقال آب به سالن خردایش است رخ داده است.

به گزارش روراستی، پس از ریزش سازه در تاریخ ۲۴ آبان ماه سال جاری در معدن مس دره زار، دور روز قبل ترکیدگی خط لوله ۳۲ اینچ که مختص انتقال آب به سالن خردایش است رخ داده است.

طبق شنیده ها طراحی اشتباه سبب این ترکیدگی شده چرا که برای شرایط آب و هوایی این منطقه بایستی از لوله کربن استفاده می شده اما از لوله پلی اتیلن استفاده شده است.

پیش از این نیز یک ماه قبل این لوله دچار ترکیدگی شده که ترمیم شده است.

آنچه در اینجا مطرح هست با توجه به اتفاقات پیش آمده، شرکت متمم که برگزار کننده و مجری اصلی این پروژه بوده باید پاسخگو باشد که چرا این پروژه دچار این همه مشکلات می شود.

از آنجا که پیش از این در خصوص ریزش سازه استراکچر در بخش تغلیظ دره زار و خسارت میلیاردی به این بخش مطلبی منتشر نمودیم اما هیچ واکنشی ندیدم، لذا از دستگاه های نظارتی انتظار می رود که پیگیری کنند چه اتفاقی در حال رخ دادن است که باعث متضرر شدن و خسارت به شرکت ملی صنایع مس و بیت المال می شود.

یادآور می شویم؛ شرکت متمم در دوران رستمی مدیر عامل پیشین شرکت ملی صنایع مس ایران تشکیل شد. شرکتی که در سالیان گذشته اصلا وجود نداشته و با هدفی که رستمی دنبال می کرده تاسیس گردیده و در خارج از استان کرمان با هزینه شرکت مس زنجیره مس و پژوهشکده معدن‌کاری هوشمند در شهرهایی مانند شیراز و اصفهان کار می کند و از جیب مردم رفسنجان و شهرهای مس‌خیز به کام آن شهرها می ریزد.

تا پیش از تعریف چنین شرکتی پروژه ها زیر نظر معاونت توسعه مجتمع های مس تعریف، اجرا و نظارت می شدند و کمترین مشکلی بوجود می آمد.

برچسب ها:
خسارت رفسنجان شرکت مس مجتمع دره زار
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روراستی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

  • Assfg

    حالا که رستمی هم نیست ولی بالا کشیدن از پروژه ها توسط متمم ادامه دارد یعنی فرایند های توسعه ای به همان روال قبل انجام می‌شود فقط معاونت توسعه دیگه نیس که نظارت کنه این شرکت متمم هم که اینقد از ماجرا پرته که نمیدونه اصلا هر پروژه برای چیه فقط گردش مالی پروژه ها در کانال متمم است این تازه شروع میوه دهی متمم است و مشت کوچکی از خروار که شما سراغش رفتین اصلا بررسی کنید این آقای بابک اشجع کیه و کجا بوده که الان متمم دستشه اطرافیانش کی هستن و.... که همش روایت های شنیدنی است