به گزارش ” روراستی” احمد شاکر ظهر امروز در نشست خبری با اشاره به ارزشافزوده پایین پسته در کشور افزود: پسته در کشورمان به صورت خام عرضه میشود و از محصولی که تولید ماست محصولات دیگری در خارج از کشور تولید شده و به کشور وارد میشود.
وی بیان داشت: تولیدات ما در این پژوهشکده کره پسته، شکلات پسته، حلوای پسته، شیر پسته، مربا و مارمالاد است که به دلیل عدم اعتبار به تولید انبوه نرسیده است.
معاون اجرای پژوهشکده پسته ادامه داد: در زمینه روغن پسته هم تحقیق و کار کردیم و با توجه به اینکه روغن پسته گرانتر از سایر روغنهای گیاهی است اما در محصولات آرایشی و بهداشتی متقاضیان زیادی داریم.
شاکر با بیان اینکه باید فرهنگ مصرف را اصلاح کنیم، افزود: محصولی که میتوانیم تولید کنیم و در اختیار مصرفکننده قرار دهیم چرا باید از خارج از کشور وارد شود.
وی تصریح کرد: با وجود خرما و پسته دو محصول بومی استان کرمان میتوان برای شیرینکردن پسته از خرما استفاده کرد و محصولی طبیعی تولید کرد.
شاکر خاطرنشان کرد: در زمینه تازهخوری و ماندگاری پسته هم تحقیقات در حال انجام است.