پذیرایی از زائران پیاده امام حسین(ع) با غذای سنتی «کشک‌ومغز پسته» توسط موکب امام علی(ع) رفسنجان

  • شناسه خبر: 70125
پذیرایی از زائران پیاده امام حسین(ع) با غذای سنتی «کشک‌ومغز پسته» توسط موکب امام علی(ع) رفسنجان

موکب امام علی(ع) اعزامی از نوق رفسنجان به کربلای معلی، در کنار پذیرایی با غذاها و میان‌وعده‌هایی که از زائران دارد، غذای سنتی کشک و مغز پسته را نیز بین زائران امام حسین(ع) توزیع می‌کند.

موکب امام علی(ع) اعزامی از نوق رفسنجان به کربلای معلی، در کنار پذیرایی با غذاها و میان‌وعده‌هایی که از زائران دارد، غذای سنتی کشک و مغز پسته را نیز بین زائران امام حسین(ع) توزیع می‌کند.

به گزارش روراستی، موکب امام علی(ع)از منطقه نوق رفسنجان در مسیر نجف به کربلا عمود ۱۰۹۷ مستقر است و از زائران پیاده اباعبدالله‌الحسین(ع) پذیرایی می‌کند.

در این موکب با چای و دمنوش، نان داغ، کباب داغ، کیک و کلوچه و کلمپه از زائران این مسیر عاشقی پذیرایی می‌شود و  غذای سنتی مردمان رفسنجان یعنی کشک و مغز پسته نیز که غذایی بسیار مقوی است، بین زائران توزیع می‌شود.

به گفته غلامرضا عباسی مدیر موکب امام علی(ع)، این موکب تا روز اربعین در سه وعده صبحانه، ناهار و شام و میان وعده صبح و عصر خدمتگزار میهمانان امام حسین(ع)است.

وی عنوان داشت:  روزانه تعداد ۲۵۰۰صبحانه، ۴ هزار نان داغ کباب داغ، ۳۰۰۰ کشک‌ومغز پسته،  ۴۰۰۰ دمنوش و میان وعده صبح عصر بین زائران توزیع می‌شود.

عباسی خدماتی ازجمله واکس و ارائه خدمات اینترنت به زائران را برشمرد و در خصوص برنامه‌های فرهنگی این موکب به برنامه قرائت هر زائر یک آیه از قرآن و ثواب آن هدیه به سیدالشهدا(ع) اشاره کرد.

 

 

 

برچسب ها:
غذای سنتی کربلا موکب امام علی
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روراستی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :