درآمدزایی آموزش و پرورش برای تولیدکنندگان غیربومی و نادیده گرفتن تولیدی‌های رفسنجان

  • شناسه خبر: 75064
درآمدزایی آموزش و پرورش برای تولیدکنندگان غیربومی و نادیده گرفتن تولیدی‌های رفسنجان

برای چندمین سال است که آموزش و پرورش رفسنجان سفارش بسته های جشن تکلیف را به خارج از شهرستان می دهد و این امر موجب گلایه و اعتراض تولیدی های رفسنجان شده است.

برای چندمین سال است که آموزش و پرورش رفسنجان سفارش بسته های جشن تکلیف را به خارج از شهرستان می دهد و این امر موجب گلایه و اعتراض تولیدی های رفسنجان شده است.

به گزارش روراستی، سال گذشته تعدادی از تولیدی های فرم مدارس نسبت به جفایی که آموزش و پرورش در حقشان کرده و سفارشات بسته های جشن تکلیف را به خارج از شهرستان داده اعتراض داشتند و مقرر شده بود که دیگر این کار تکرار نشود.

یکی از تولیدکنندگان از کیفیت پایین این بسته ها سخن به میان آورد و گفت: علیرغم اینکه در شهرستان کیفیت پارچه و دوخت خیلی بهتر از آنچه بود که از خارج از شهر سفارش داده بودند اما به این امتیاز توجهی نشد و امسال هم این کار تکرار شد.

این تولیدکننده از اینکه والدین دانش آموزان برای گرفتن ایرادات آن بسته ها مرتب به تولیدی های رفسنجان مراجعه می کردند اشاره کرد و گفت: ما ایرادات تولیدی های غیربومی را می گرفتیم. نمی دانیم چرا آموزش و پرورش اصرار دارد بازهم به غیربومی ها سفارش بدهد.

یکی دیگر از تولیدکنندگان از خسارتی که سال گذشته به دلیل بدعهدی آموزش و پرورش داده بودند یاد کرد و گفت: علی رغم سفارشی که آموزش و پرورش به ما داد نیمی از آن را نپذیرفت و ما مجبور شدیم پارچه ها را به کارخانه پس بفرستیم و کارخانه هم تا چند ماه پول ما را پس نداد.

وی خاطرنشان کرد: اکثر خانم هایی که در تولیدی های شهرستان کار می کنند بضاعت مالی ندارند و از این راه امرار معاش می کنند و خیلی‌ها نیز سرپرست خانوار هستند به جای آنکه دستشان را بگیریم رهایشان نکنیم.

خانم اسماعیلی مسوول اتحادیه صنف خیاطی بانوان رفسنجان نیز با تایید سخنان این تولیدکنندگان عنوان کرد: ۱۰۰ خیاط در رفسنجان داریم که ۶۰۰ نفر در مجموع اشتغالزایی دارند و باید حمایت شوند.

وی یادآور شد: قرار شده بود که دیگر آموزش و پرورش سفارش به خارج از شهرستان ندهد که متاسفانه امسال هم این کار تکرار شد.

وی تاکید کرد: آموزش و پرورش بیاید علت این کار را بگوید و ایراد تولیدات ما را اعلام کند در حالی که کیفیت دوخت و پارچه ما خیلی بهتر از آنچه هست که وارد شهرستان می کنند و اعتراض والدین را به دنبال دارد.

امیدواریم مسوولان مربوطه در آموزش و پرورش در این تصمیم تجدید نظر کرده و حمایت از تولید بومی را مدنظر قرار دهد.

برچسب ها:
آموزش و پرورش تولیدی خیاطی
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روراستی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

  • ه

    حتما یک فامیلی توشهردیگه دارن میخوان بهش نون برسونن