رئیس پلیس آگاهی استان از دستگیری عامل قتل رخ داده در نزاع دسته جمعی اوایل مهرماه حوزه هفت باغ در جزیره قشم خبر داد.
به گزارش روراستی، سرهنگ میرحبیبی در تشریح این خبر گفت: در پی قتل یک جوان ۲۷ ساله در نزاع دسته جمعی رخ داده در محدوده یکی از تالارهای محور هفت باغ، پیجویی های لازم در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به دستگیری قریب به بیست نفر از افراد دخیل در این نزاع خونین افزود: در این راستا ماموران پلیس آگاهی محل اختفاء عامل اصلی قتل را در یکی از نقاط دوردست خارج از استان شناسایی و این فرد را لحظاتی قبل در جزیره قشم دستگیر کردند.
میرحبیبی با اشاره به غافلگیری این قاتل فراری در مخفیگاهش به رغم چندین ماه فرار و زندگی پنهانی در این جزیره دوردست گفت: این فرد پس از انجام بازجویی های تکمیلی و اقرار به قتل، تحویل مراجع قضایی شد.