برگزاری آزمون استخدامی شرکت صنایع مس افق کرمان

  • شناسه خبر: 76533
برگزاری آزمون استخدامی شرکت صنایع مس افق کرمان

مدیر عامل شرکت صنایع مس افق کرمان از برگزاری مرحله دوم آزمون استخدامی این شرکت در مقطع فوق دیپلم و لیسانس در روز جمعه ۲۶ اردیبهشت ماه جاری خبر داد.

مدیر عامل شرکت صنایع مس افق کرمان از برگزاری مرحله دوم آزمون استخدامی این شرکت در مقطع فوق دیپلم و لیسانس در روز جمعه ۲۶ اردیبهشت ماه جاری خبر داد.
به گزارش روراستی، عباس پورافغان، با اشاره به برگزاری مرحله اول آزمون در مقطع دیپلم این شرکت در فروردین ماه ۱۴۰۴ گفت: آزمون مقطع دیپلم با حضور بیش از شش هزار داوطلب در دو نوبت صبح و عصر در سه حوزه دانشگاه ولیعصر رفسنجان، دانشگاه شهید چمران کرمان و دانشگاه آزاد اسلامی شهربابک با همکاری دانشگاه صنعتی شریف و رعایت کامل استانداردها و اصول امنیتی و مراقبتی برگزار گردید.
وی افزود: از این تعداد ۶۸۴ نفر نیروی انسانی جهت فعالیت در مجتمع های مس سرچشمه ی رفسنجان، مس شهربابک و مس درآلو پذیرفته می شوند که زمان اعلام نتایج متعاقباً اعلام می گردد.
پورافغان، با اشاره به برگزاری این آزمون استحدامی براساس اعلام نیاز شرکت ملی صنایع مس ایران افزود : هلدینگ صنایع مس افق کرمان با ۱۴ شرکت زیر مجموعه توانسته با ریل گذاری و استفاده از تخصص متخصصین بومی در جهت توسعه و شکوفایی در منطقه تاثیرگذار باشد .
.وی همچنین افزود : مرحله دوم آزمون با حضور داوطلبین در مقطع فوق دیپلم و کارشناسی در روز جمعه مورخ ۲۶ /۰۲/ ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد که اطلاعیه های لازم در سایت شرکت به ادرس Kcico.ir  منتشر شده است .
برچسب ها:
آزمون استخدامی در مقطع فوق دیپلم و لیسانس شرکت صنایع مس افق کرمان
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روراستی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :