چه بر سر نگارخانه فرهنگ رفسنجان آمده است؟

  • شناسه خبر: 78180
چه بر سر نگارخانه فرهنگ رفسنجان آمده است؟

نگارخانه فرهنگ رفسنجان که بیش از ۴۰ سال قدمت دارد، روزگاری دارای رونق زیادی بود که متاسفانه این روزها دستخوش خودخواهی عده ای شده که مشخص نیست چه هدفی را دنبال می کنند.

نگارخانه فرهنگ رفسنجان که بیش از ۴۰ سال قدمت دارد، روزگاری دارای رونق زیادی بود که متاسفانه این روزها دستخوش خودخواهی عده ای شده که مشخص نیست چه هدفی را دنبال می کنند.

به گزارش روراستی، نگارخانه فرهنگ رفسنجان تنها نگارخانه دولتی این شهر است و سالهاست برای اهالی فرهنگ و هنر نامی آشناست.

این نگارخانه روزگارانی محل رفت و آمد مسئولان ارشد استانی برای شرکت در رویدادهای هنری شهرستان بود و به قول جمعی از اهالی هنر این شهرستان یک پشتوانه برای نمایش آثارشان در حالی که در جاهای دیگر باید هزینه هایی بپردازند، بود.

خلاصه این نگارخانه که بیش از ۴۰ سال قدمت دارد، دارای رونق زیادی بود که متاسفانه این روزها دستخوش خودخواهی عده ای شده که مشخص نیست چه هدفی را دنبال می کنند.

در این ماجرا رد پایی از رئیس سابق فرهنگ و ارشاد هم پیداست.

به گفته مطلعین، قفل درب نگارخانه را می شکنند.دیوار مشترکی که با اداره کتابخانه عمومی شهرستان داشته را تخریب و بخشی از نگارخانه را تصرف و به فضای کتابخانه اضافه می کنند.

حال ماجرا چیست افکار عمومی منتظر پاسخ مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت این نگارخانه هستند.

از مسئول فرهنگ و ارشاد شهرستان و مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان درخواست می شود این مساله را پیگیری نمایند.

برچسب ها:
رفسنجان نگارخانه فرهنگ
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روراستی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :