امام‌جمعه رفسنجان: فن دورزدن تحریم‌ها را بلدیم

  • شناسه خبر: 78394
امام‌جمعه رفسنجان: فن دورزدن تحریم‌ها را بلدیم

امام‌جمعه رفسنجان گفت: جمهوری اسلامی در مقابل تحریم‌ها ایستاده و ما فن دورزدن تحریم‌ها را بلدیم و عملیات روانی دشمن با مکانیزم ماشه راه به جایی
نمی‌برد چون مردم ایران را نشناخته‌اند. مردم ایران با بصیرت هستند.

امام‌جمعه رفسنجان گفت: جمهوری اسلامی در مقابل تحریم‌ها ایستاده و ما فن دورزدن تحریم‌ها را بلدیم و عملیات روانی دشمن با مکانیزم ماشه راه به جایی نمی‌برد چون مردم ایران را نشناخته‌اند. مردم ایران با بصیرت هستند.

به گزارش روراستی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین یدالله رضایی ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه این هفته در مصلی امام خامنه‌ای با تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه معصومه(س) و بیان سجایای اخلاقی آن بانوی برگزیده اظهار کرد: آن حضرت الگو و اسوه برای زنان و دختران ما است.

وی با اشاره به هفته فراجا بیان کرد: نیروهای انتظامی مجاهدان فی سبیل‌الله هستند و ما قدردان این مجاهدت‌ها هستیم.

امام‌جمعه رفسنجان، امنیت را یکی از مهم‌ترین نعمت‌های الهی دانست که توسط نیروهای فراجا و سایر نیروهای مسلح تأمین می‌شود.

وی سالروز انتفاضه طوفا‌ن‌الاقصی را یادآور شد و افزود: قبل از طوفان‌الاقصی قبل از آنکه غده سرطانی در منطقه اسلامی ایجاد شود و خساراتی برای جوامع اسلامی ایجاد کند انتفاضه‌هایی انجام شد اما طوفان‌الاقصی انتفاضه ویژه شد و می‌توان گفت تاریخ فلسطین را به دو بخش پیش از این واقعه و بعد از آن تقسیم کرد.

حجت‌الاسلام رضایی ادامه داد: رزمندگان حماس هر روز شاهد جنایات رژیم خبیث صهیونیستی بودند، بنابراین نشستند و تصمیم به برگزاری انتفاضه‌ای جهت محو اسرائیل از صفحه روزگار گرفتند.

وی تصریح کرد: رزمندگان مقاومت قصدشان تثبیت اصالت مقاومت در باور مردم فلسطین بود و این اتفاق افتاد و بیش از ۸۲ درصد رای می‌دهند به اینکه تنها راه نجات فلسطین از چنگال صهیون مقاومت است.

امام‌جمعه رفسنجان گفت: پی از طوفان‌الاقصی مساله فلسطین جهانی‌سازی شد و امروز در کشورهای اروپایی و آمریکا بیشترین تجمعات طول تاریخ آن کشورها برای حمایت از مظلومان فلسطین برگزار می‌شود و جمعیت صدها هزار نفری در پایتخت‌های اروپایی را شاهد هستیم.

حجت‌الاسلام رضایی خاطرنشان کرد: جریان مقاومت پرشتاب‌تر می‌شود و تمام توطئه‌های رژیم صهیونیستی نقش بر آب خواهد شد.

وی در ادامه به پشت پرده فعال‌سازی مکانیزم ماشه پرداخت و گفت: دشمن در راستای فشار به ایران اسلامی پس از شکستشان در جنگ دوازده‌روزه آمدند وسط میدان تا جمهوری اسلامی را از پای درآوردند.

حجت‌الاسلام رضایی بیان داشت: جمهوری اسلامی در مقابل تحریم‌ها ایستاده و ما فن دورزدن تحریم‌ها را بلدیم و عملیات روانی دشمن با مکانیزم ماشه راه به جایی نمی‌برد چون مردم ایران را نشناخته‌اند. مردم ایران با بصیرت هستند.

وی متذکر شد: مقام معظم رهبری از همه احزاب و همه کسانی که دل در گرو ایران اسلامی دارند می‌خواهند که اتحاد مقدس را که رمز پیروزی ما است، حفظ کنند‌.

برچسب ها:
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روراستی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :