تشکیل پرونده قضائی برای وضعیت اسفناک آنتن دهی تلفن همراه در رفسنجان

  • شناسه خبر: 81243
تشکیل پرونده قضائی برای وضعیت اسفناک آنتن دهی تلفن همراه در رفسنجان

دادستان رفسنجان با انتقاد تند از کیفیت پایین

دادستان رفسنجان با انتقاد تند از کیفیت پایین ارتباطات تلفن همراه در این شهرستان گفت: واقعاً برای این وضعیت هیچ دفاعی از مدیران و مسئولان مربوطه پذیرفته نیست.

به گزارش روراستی، بهنام جعفری‌زاده صبح امروز در نشست خبری هفته قوه قضائیه، ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت امام حسین (ع) و یاران باوفایش و تبریک این هفته، با انتقاد از رویکرد صرفاً برخوردی با جرایم، بر لزوم پیشگیری از وقوع جرم تأکید کرد.

چرخه معیوب جرم و زندان؛ افزایش نگران‌کننده قتل

دادستان رفسنجان با اشاره به آمارهای اعلام‌شده از سوی رئیس دادگستری، افزایش جرایم را نگران‌کننده خواند و تصریح کرد: بسیاری از جرایم از جمله قتل، روند افزایشی دارد. این در حالی است که در یک برهه زمانی، تعداد قضات و پرسنل انتظامی شهرستان بسیار کمتر از امروز بود، اما امروز با وجود افزایش چشمگیر نیروی انسانی، ورودی پرونده‌ها روزبه‌روز بیشتر می‌شود.

وی علت این تناقض را فقدان رویکرد ریشه‌یابانه دانست و افزود: ما به‌محض وقوع جرم، برنامه‌ریزی کرده و مجرم را دستگیر می‌کنیم، اما هیچ‌گاه بررسی نکرده‌ایم علت ارتکاب جرم چه بوده است. یک سارق را به خاطر مبلغی ناچیز سه سال زندانی می‌کنیم، در حالی که هزینه‌ای که این زندانی به دولت تحمیل می‌کند، شاید ۵ تا ۱۰ برابر مالی باشد که باید به مالباخته پرداخت می‌شد. این چرخه معیوب ادامه دارد و ما چاره‌ای جز تداوم آن نداریم.

کمپ ماده ۱۶؛ اولویت فوری برای کاهش جرم و پاکسازی سیما شهری

جعفری‌زاده با بیان مصداقی از پیامدهای نبود کمپ ماده ۱۶، اظهار داشت: چندی پیش فردی مراجعه کرد و گفت معتادان متجاهر و افراد ولگرد، درختان پسته او را غارت می‌کنند. وقتی به کلانتری دستور برخورد می‌دهیم، تعداد این افراد آنقدر زیاد است که به‌محض حضور مأمور، متواری می‌شوند و این وضعیت ادامه پیدا می‌کند.

وی در ادامه از اخذ مجوز نهایی این کمپ خبر داد و گفت: در جلسه قبل مجوز کمپ اخذ شد و الان از حیث مجوز هیچ مشکلی نداریم. فقط بحث تجهیزات باقی مانده که بناست طی یک هفته آینده خریداری و تحویل شود. امیدواریم ان‌شاءالله حداکثر تا ۲۰ روز آینده این موضوع به طور کامل حل شود. راه‌اندازی این کمپ هم در بهبود سیمای شهری مؤثر است و هم نقش بسزایی در کاهش جرایم خواهد داشت.

رسانه‌ها، بازوی دستگاه قضا در مبارزه با فساد

دادستان رفسنجان در بخش دیگری از سخنان خود، نقش رسانه‌ها در پیشگیری از جرم و ایجاد شفافیت را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: شما عزیزان در میان مردم هستید و اخبار و موضوعاتی که به شما منتقل می‌شود، بسیار بیشتر از چیزی است که به ما اعلام می‌شود. حدود یک هفته تا ۱۰ روز پیش، یکی از خبرگزاری‌ها موضوعاتی را منتشر کرد که بلافاصله پیگیری کردیم و دیدیم صحت دارد. هم‌اکنون پرونده قضایی آن تشکیل شده است. ما اصحاب رسانه را همکار و بازوی توانمند خود در برخورد با مجرمان و فساد می‌دانیم.

وی با تأکید بر رویکرد حمایتی خود از رسانه‌ها خاطرنشان کرد: در حوزه قضایی قبلی که به مدت چهار سال خدمت می‌کردم، با وجود گزارشات و شکایات متعدد، هیچ‌گاه علیه اصحاب رسانه پرونده‌ای تشکیل ندادیم. وظیفه ما حمایت از رسانه‌هاست، البته تا زمانی که مبنای کار، همان اهداف اصیل اطلاع‌رسانی و عدالت‌خواهی باشد.

گزارش ۲۰ روزه از تحولات دادسرا/ حذف سرگردانی مردم

جعفری‌زاده در ادامه به ارائه گزارشی از اقدامات ۲۰ روز نخست حضور خود در رفسنجان پرداخت و اظهار داشت: یکی از نخستین اقدامات، دستور ثبت تمام پرونده‌های قضایی بود. پرونده‌هایی داشتیم که ثبت نشده و تحقیقاتشان در حال انجام بود. این وضعیت باعث می‌شد فرد اصلاً نداند

پرونده‌اش در کدام شعبه است و سرگردان شود. امروز تمام پرونده‌ها ثبت شده است.

وی همچنین از برقراری ارتباط تمام الکترونیک با مراجع انتظامی خبر داد و افزود: در حال حاضر ارتباط دستگاه قضایی با ضابطین و بالعکس کاملاً الکترونیکی است و دیگر ارسال فیزیکی پرونده نداریم.

راه‌اندازی شعبه ناظر زندان برای کاهش آلام خانواده‌ها

دادستان رفسنجان یکی دیگر از اقدامات در دست اجرا را راه‌اندازی شعبه ناظر زندان عنوان کرد و گفت: تعداد زندانیان شهرستان بسیار زیاد است و زندان فاصله قابل توجهی از شهر دارد که این امر باعث ترددهای مکرر خانواده‌های زندانیان می‌شود. با راه‌اندازی شعبه ناظر، هم امور اجرای احکام با سرعت بیشتری انجام می‌شود و هم مشکلات زندانیان و خانواده‌هایشان به حداقل می‌رسد.

آب آشامیدنی ناسالم، اولویت نخست دادستانی

جعفری‌زاده به موضوع آب آشامیدنی رفسنجان به‌عنوان یکی از اولویت‌های اصلی خود اشاره کرد و گفت: وضعیت آب آشامیدنی شهرستان مناسب نیست و ناسالم است. این موضوع جزو نخستین اولویت‌های ما بود و بازدیدی از تصفیه‌خانه داشتیم. دائم پیگیر هستیم و مقرر کردیم هر ۲۰ روز یکبار گزارش پیشرفت کار برای ما ارسال شود. بنا نیست شش ماه بعد برویم و ببینیم پیشرفت قابل توجهی نداشته است. اگر توقف و مشکلی باشد، خودمان ورود کرده و آن را مرتفع خواهیم کرد.

دادستان رفسنجان در پایان با انتقاد تند از کیفیت پایین ارتباطات تلفن همراه در این شهرستان گفت: واقعاً برای این وضعیت هیچ دفاعی از مدیران و مسئولان مربوطه پذیرفته نیست. امروز در بسیاری از روستاها مشکل آنتن‌دهی حل شده، اما در رفسنجان تماس‌ها چندین بار قطع و وصل می‌شود. با

وجود این همه اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی، واقعاً تعجب‌آور است که چنین مشکلی وجود دارد. تصورم این بود که رفسنجان درگیر موضوعات مهم‌تری است، اما مجبور شدیم برای تلفن همراه هم ورود کنیم. پرونده قضایی در این خصوص تشکیل و مدیران مسئول احضار شده‌اند تا ان‌شاءالله به زودی این مشکل مرتفع شود.

برچسب ها:
آنتن دهی تلفن همراه پرونده قضائی دادستان رفسنجان
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط روراستی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :