به گزارش”روراستی” محمود مقامی در تشریح این خبر افزود: طی خرداد ماه امسال ۳۷۱ هزار و ۵۹۰ قطعه طیور گوشتی در کشتارگاه طیور رفسنجان کشتار شد که از این تعداد ۶ هزار و ۹۰۰ قطعه به وزن ۱۱ هزار و ۷۳۰ کیلوگرم به دلیل وجود ضایعات ضبط و معدوم شدند.
مقامی افزود: عمر ماندگاری گوشت مرغ تازه ۷۲ ساعت و به صورت منجمد حداکثر ۹ ماه است و خارج کردن مرغ از بستهبندی و عرضه آن به صورت غیربستهبندی یا قطعهبندی ممنوع است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان رفسنجان بیان داشت: تبدیل مرغ از حالت انجماد به تازه در فروشگاهها و فروش آن به صورت مرغ گرم نیز ممنوع است.
وی خاطرنشان کرد: گوشت مرغ طبیعی و سالم باید به رنگ سفید مایل به صورتی و دارای سفتی و قوام طبیعی و عاری از هرگونه تغییر رنگ، خونمردگی و آثار تورم باشد.
مقامی تاکید کرد: همچنین گوشت مرغ باید در بستههای سالم، دست نخورده و دارای کد بهداشتی مجاز دامپزشکی، تاریخ تولید و انقضا عرضه شود.